HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Győzni és reménykedni

2014.02.21. 09:53 poraszabolcs

…ez a két feladata maradt hátra a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának a MOL Liga alapszakaszának utolsó két fordulójára. A képlet nagyon egyszerű: legalább négy pont kell és a közvetlen riválisoknak bukni kell.

 Két mérkőzése maradt hátra a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának a MOL Liga idei idényének alapszakaszából. A Miskolc ellen elszenvedett múlt vasárnapi fájó vereség után mindenki számára világossá vált, hogy a csapat sorsa, ami a rájátszásba jutást illeti, más kezébe került. A csütörtök esti Dunaújváros-Brassó (2–3) mérkőzés után pedig még kisebb esély maradt arra, hogy a gárda továbblépjen a play-offba. A remény még megvan. Továbbra is a HSC-én és az ellenfeleken múlik a sorsa.

 Gál Sándor tanítványai két találkozón lépnek pályára a hétvégén. Előbb ma este a Ferencváros, majd vasárnap este a Dunaújváros otthonába. Jelen állás szerint ahhoz, hogy a csapat továbblépjen, minimum négy pontra van szükség.

 Több példát is fel lehet sorolni arra, hogy hogyan juthat tovább a HSC a rájátszásba, de mi most egyszerűsítünk:

 – Gál Sándor tanítványai megelőzhetik a Brassót, ha: minimum négy pontot szereznek a hétvégén, illetve a Brassó a hátralevő két mérkőzésén nem szerez pontot a Miskolc és az Érsekújvár otthonában. A lényeg, hogy a Brassó nem szabad a továbbiakban két pontnál többet szerezzen, míg a HSC-nek hoznia kell mindkét meccsét. Pontegyenlőség esetén a Brassó lép tovább a jobb egymás elleni eredményeknek köszönhetően.

 – Gál Sándor tanítványai megelőzhetik a Miskolcot, ha: minimum öt pontot szereznek a hétvégén, illetve a Miskolc mindkét hátralevő mérkőzését elveszíti a Brassó és a Ferencváros ellen. A lényeg, hogy a Miskolc nem szabad több, mint egy pontot szerezzen, míg a HSC-nek ehhez hoznia kell a két meccset. Pontegyenlőség esetén a HSC lép tovább a jobb egymás elleni eredményeknek köszönhetően.

 „Bízunk abban, hogy ott tudunk lenni a legjobb négy között. Ez nem lehetetlen. A hátralevő két mérkőzésünket meg kell nyerjük. Az első hat csapat között nincs akkora különbség, hogy bármelyik a biztos győzelem reményében állhat fel a pályára. Függünk mások eredményeitől, de reménykedünk abban, hogy számunkra jól fognak alakulni az eredmények. Összetörte a csapatot a miskolciaktól elszenvedett vereség. Fejben össze kell szednünk magunkat. Ez most a legnagyobb feladat” – nyilatkozta Gál Sándor, a HSC Csíkszereda vezetőedzője.

 A műsor

Ma: Érsekújvár–Újpest (19), Miskolc–Brassó (19.30) és Ferencváros–Csíkszereda (20).

Vasárnap: Dunaújváros–Csíkszereda (19), Érsekújvár–Brassó (19) és Miskolc–Ferencváros (19).

komment

süti beállítások módosítása