HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nem ment a gólszerzés

2016.01.09. 21:47 Bobo91

Fontos mérkőzésen lépett pályára a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata saját közönsége előtt, ahol közvetlen riválisát a Ferencvárosi TC-t fogadta.

A telt ház előtt megrendezett összecsapás pedig jól is indult, hiszen rögtön a harmadik percben Hietamaki csúnya szabálytalansága után azonnal mehetett átöltözni. A megítélt öt perc emberelőnnyel viszont nem tudott élni a Sportklub. Hol Budai védett remekül, hol rosszul járatták a pakkot a srácok. Egyenlő létszám mellett kiegyenlített volt a játék, de egy gyors kontra végén Kiss Gábor mattolta Peksát. A következő percek némi hazai fölényt hozott, de azzal nem tudtak élni a kék-fehérek.

A második húsz percre nem sokat változott a játék képe. A Fradi remekül védekezett, ami nem is volt nehéz a lassú, illetve körülményes hazai támadásokat elnézve. Ennek ellenére egy villámgyors kontra után Berljov akár egyenlíthetett volna is, de ziccerben mellé lőtt. A Fradi sem adta alább ők is számos helyzetet dolgoztak ki, majd az utolsó másodpercekben egy eladott koronggal Tendler lépett ki egyedül és lőtte a pakkot a ketrecbe Peksa lábai között.

Az utolsó harmadra alacsony színvonalú játékot láthatott a nagyérdemű. Kisebb helyzetek akadtak, de további gólok nem születtek. A vendégek megérdemelten vitték el a három pontot. A csíki csapat pedig ki kell lépjen az árnyéka mögül, ha a rájátszást el akarja érni.

Eredmény

Csíkszeredai Sportklub – Ferencvárosi TC 0–2 (0–1, 0–1, 0–0)

Gól: Kiss G. (10.), Tendler (40.).

Mestermérleg

Artur Oktyabrjov, Csíkszeredai Sportklub: „Meccshiányunk volt, ellenben az aktuális ellenfelünkkel szemben és ez vezetett oda, hogy ma vereséget szenvedtünk. Megvoltak a helyzeteink a mérkőzés során, de azokat nem sikerült beütni. Sajnálom, hogy pont egy közvetlen rivális ellen szenvedtünk vereséget, de nagyon gyorsan túl kell tegyünk ezen magunkat, hogy sikeresek legyünk a következő meccseken.”

Greg Lindqvist, Ferencvárosi TC: „Nagyon nehéz kezdés volt az ötperces hátrány miatt, főleg úgy, hogy két meghatározó emberünk esett ki erre az öt percre. Sikerült kivédekeznünk, majd a vezetést is megszereztük. Innentől kezdve úgy érzem uraltuk a játékot, annak ellenére, hogy megvoltak a lehetőségeik a hazai csapatnak is. Védekező játékot mutattunk, ami nem a legszebb, de eredményes volt. Külön öröm, hogy közvetlen rivális ellen gyűjtöttük be a három pontot, akikkel még kétszer játszunk hazai pályán. Saját kezünkben van a sorsunk.”

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása