HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Felvidékre utazott a HSC

2014.08.18. 20:36 poraszabolcs

Egy hónap múlva, szeptember 19-én rajtol a jégkorong MOL Liga 2014/2015-ös idénye. A nemzetközi nyílt jégkorong bajnokságban résztvevő csapatok már mind jégen készülnek, többen már barátságos mérkőzéseket is játszottak. A HSC Csíkszereda az új idényre való felkészülés jegyében kedden vívja első mérkőzését.

 Elutazott vasárnap késő este Felvidékre a HSC Csíkszereda jégkorong csapata, a gárda kedden vívja első felkészülési mérkőzését. A csapat Poprádon a szlovák másodosztályban szereplő MHK 32 Liptószentmiklós gárdája ellen lép jégre, csütörtöktől pedig a Tátra-kupán vesz részt a csíki gárda.

 Christer Dreberg vezetőedző Poprádon minden nap jeges edzést tervezett be. Meccsnapokon egy délelőtt edzést, míg azokon a napokon, amelyen nem lesz összecsapás két edzés is szerepel a programban. A csíki csapat a szombaton a Tátra-kupa utolsó mérkőzése után utazik haza Csíkszeredába.

 Az utazó keret

Kapusok: Adorján Attila, Kozuch Stanislav, Ruczuj Gellért.

Hátvédek: Bors Huba, Gecse Hugó, Pál Zsombor, Nagy István, Papp Szabolcs, Salló Alpár, Machacek Petr, Jabornik Heinrich.

Csatárok: Bíró Tamás, Bíró Ottó, Bíró Gergő, Bíró Mátyás, Farkas Tamás, Geréb István, Hildebrand Szabolcs, Iszlay Gergő, Mihály Ede, Molnár Zoltán, Molnár Zsombor, Rokaly Norbert, Tranca Daniel, Satek Michal, Sjolund Niklas.

A csapattal csupán két játékos nem utazott el. A sérvműtétből lábadozó Moldován Ervin, illetve a fiatal kapus Onodi Ottó, akit a klub vezetősége kölcsönadott a Galaci Dunareának.

 A fiúk a felvidéki mérkőzés sorozat után sem fognak unatkozni, hiszen jövő hétvégén egy újabb nemzetközi tornán vesznek részt ezúttal Csíkkarcfalván, a Felcsík-kupán. Christer Dreberg legénysége sorozatban a Bukaresti Steauával, a Gyergyószentmiklósi Progymmal és a Debreceni HK-val fog megmérkőzni. Utóbbi találkozót kivételesen nem Karcfalván, hanem Csíkszeredában rendezik, amely egyben a HSC hivatalos bemutatója is lesz.

 Felkészülési mérkőzés

Kedd: HSC Csíkszereda – MHK 32 Liptószentmiklós (18 órától, romániai idő szerint, Poprád).

 Tátra-kupa

Csütörtök: Szlovákia U20 – HC Steelers Kapfenberg (16 órától); HK Poprád – HSC Csíkszereda (19).

Péntek: HSC Csíkszereda – Szlovákia U20 (16); HK Poprád – HC Steelers Kapfenberg (19).

Szombat: HSC Csíkszereda – HC Steelers Kapfenberg (16); HK Poprád – Szlovákia U20.

 Felcsík-kupa

Augusztus 29., péntek: Debreceni HK – Gyergyószentmiklósi Porgym (17), HSC Csíkszereda – Bukaresti Steaua (20).

Augusztus 30., szombat: Bukaresti Steaua – Debreceni HK (17), HSC Csíkszereda – Gyergyószentmiklósi Porgym (20).

Augusztus 31., vasárnap: Bukaresti Steaua – Gyergyószentmiklósi Progym (17), HSC Csíkszereda – Debreceni HK (19, Csíkszeredában rendezik).

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása