HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Újabb három pont

2014.02.01. 18:52 poraszabolcs

Rosszul indult az Újpesti TE elleni mérkőzés a HSC Csíkszereda számára, de fokozatosan rákapcsoltak a csíki fiúk és a végére sima győzelem lett.

 Nem volt kérdéses, hogy melyik csapat viszi el a három pontot a HSC Csíkszereda – Újpesti TE mérkőzésen. A vendégek bár az első percben vezettek utána esélyük sem volt.

 A kötelező győzelem behúzása volt a célja a HSC-nek az Újpest ellen. Ennek ellenére a hazai csapat lazán kezdte a találkozót és a vendégek már az első percben vezetéshez jutottak Coleman góljával. A gólt követően a HSC fokozatosan nőtt az ellenfele fölé. Előbb Hruby, majd Szőcs mattolta Pleszkánt megfordítva az eredményt, ami a harmad végégig nem is változott.

 A második játékrész langyosra sikerült. A 26. percben egy szép akció során Mihály növelte a házigazdák előnyét. A folytatásban hiába játszott fölényben a HSC további gólokat nem tudtak szerezni.

 Az utolsó harmad eleje hasonlított az második játékrészre, ám fokozatosan fáradni kezdett z Újpest. Ezt pedig a HSC könyörtelenül kihasználta. Curilla, Szőcs és Kulha is betalált kialakítva a végeredményt.

 Eredmény

HSC Csíkszereda – Újpesti TE 6–1 (2–1, 1–0, 3–0)

Gólszerzők: Hruby (10.), Szőcs (13., 54.), Mihály (26.), Curilla (46.), Kulha (57.), illetve Coleman (1.).

 Mestermérleg

Gál Sándor, HSC Csíkszereda: „A kötelezőt teljesítettük, megvan a három pont. Ezért harcoltunk. Nehezen indult. Az első perces gólokról már nem is tudom mit mondjak. Furcsa az egész. Remélem, hogy ez volt az utolsó. A vége felé elkaptuk a fonalat. Jól játszottunk, remélem a továbbiakban is ez folytatjuk. A két új játékos hasznára válhat a csapatnak. Nehéz egy új csapatba beilleszkedni, időt kell még nekik.”

 Fekti Bálint, Újpesti TE: „Jól kezdtük a mérkőzést. Két harmadon keresztül bírtuk is. A harmadik harmadra fejben elfáradtunk egy picit. A mérkőzés kérdőjeles momentumai mindig a másik oldalra dőltek el. Kár volt az utolsó tíz percért, addig egy jó meccset játszottunk.”

               Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása