HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nincs szektorlezárás a Vákárban, a bérletesek maradnak a helyükön - közlemény

2013.12.13. 16:05 poraszabolcs

A HSC Csíkszereda vezetősége, a MOL Liga iránti elkötelezettsége jegyében, a vendégcsapatok és azok vezetői biztonságérzetének növelése érdekében a következő azonnali intézkedéseket hozta:

 – a vendég cserepad terét, a vendégöltözőből odavezető ajtó szomszédságától kezdődően, az IIHF méretekre vonatkozó szabályzatát messzemenően szem előtt tartva elkülönítettük, és – oldalsó háló, valamint a vizuális kontaktust is ellehetetlenítő tető megépítésével a nézőtértől minden tekintetben elzártuk.

– a vendég büntetőpad játéktéren kívüli megközelítését ellehetetlenítettük, a VIP bejárat bal felé vezető útját fémkerítéssel lezártuk és az évekig öregfiú lelátóként szolgáló helyet a MOL Liga mérkőzéseire megszüntettük.

– a vendégoldalon a cserepad és a büntetőpad közötti játéktér melletti mozgást ellehetetlenítettük, az ide történő bejutást vagy tartózkodást pedig megtiltottuk.

– a lelátón a vendég cserepad hátánál megerősített őrség teljesít szolgálatot minden mérkőzésen.

– a Ferencváros két provokáló vezetője csapatuk következő 5 (öt) mérkőzésén a Vákár Lajos műjégpályára csak fokozott ellenőrzést követően léphet be és tartózkodhat ott, a VIP büfében pedig csak ásványvizet és teát fogyaszthat.

 Az intézkedések következtében az öregfiú bérlettel rendelkező személyek ezentúl, kizárólag a lelátón foglalhatnak helyet. Az érintettek megértését ezúttal is köszönjük. Rajtuk kívül a lelkes hokiszerető táborunk tagjai továbbra is a bérletükön, illetve jegyükön feltüntetett helyet foglalhatják el.

Kihasználjuk az alkalmat és játékosaink nevében a szurkolókat ezúttal is civilizált és nem utolsó sorban sportszerű szurkolásra kérjük, illetve bíztatjuk. Zúgjon a csarnok, győzzön a csapat.

 Hajrá, Sportklub! Hajrá, Szereda!

komment

süti beállítások módosítása