HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Hajszálon múlt a győzelem

2013.09.09. 08:29 poraszabolcs

Sok hibával tarkított mérkőzést játszottak vasárnap este Csíkszeredában, ahol a HSC a MOL Liga címvédőjét a Dunaújvárosi Dab.Doclert fogadta. A hazai csapat három alkalommal is vezetett, ám a végén a vendégek örvendhettek.

Fogadkoztak a HSC-nél a legutóbbi Brassó elleni mérkőzést követően, hogy jobban fognak kezdeni a következőkben. Ehhez tartotta is magát a csapat a Dunaújvárosi Dab.Docler elleni mérkőzésen. A tavalyi két döntős jó iramban kezdett, ám az első percekben csak a hazaiak tudtak helyzeteket kialakítani. Előbb Bíró T., majd Farkas vétett óriási helyzetben, míg végül a harmadik perc meghozta az első gólt. Becze pofozta be Tranca passzát Kiss T. Ketrecébe. A folytatásban észbe kapott a Dab és felvették ők is a ritmust és a 8. percben Ladányi révén büntettek is. A gólgyártás itt nem állt le hiszen a harmad utolsó másfél percében két gól esett. Előbb Bíró T., majd Pavuk talált be.

A második játékrészben magasabb fokozatra kapcsolt a vendég együttes, ennek ellenére, az újabb gólt a hazai gárda szerezte. Farkas kékvonalas lövése talált utat a vendégek ketrecébe. A hazai öröm újfent nem tartott sokáig. A csíki gárda bár emberelőnyben játszhatott mégis gólt kapott. Újfent Ladányi volt eredményes.

Az utolsó játékrészben kiegyenlített, iramos mérkőzést láthatott a közönség, ám a gólok nem jöttek, csak a helyzetek, amely bőven volt mindkét oldalon. Jöhetett a hosszabbítás.

A tervezett öt percet nem kellett végig várni, hiszen Pavuk annak lejárta előtt eldöntötte a győztes kilétét. Folyamatosan lopta a távolságot, majd a kör széléről előtte a pakkot, ami becsorgott Kozuch lábai között.

Eredmény

HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler 3–4 (2–2, 1–1, 0–0, 0–1) – hosszabbítás után

Gól: Becze (3.), Bíró T. (18.), Farkas (26.), illetve Ladányi (8., 28.), Pavuk (19., 63.).

Mestermérleg

Gál Sándor a HSC Csíkszereda edzője: „Érthetetlen számomra ez a mérkőzés. Hajtunk, dolgozunk hatvan percen keresztül és utána tönkreteszünk mindent. Legalább két pontot kellett volna szerezni. De azt, hogy engedjük, hogy egy játékos négy méterre bejöjjön, egyedül... Megengedhetetlen. Nagyon sok egyéni tévedés volt, főleg a tapasztalt játékosok részéről, pedig összességébe nem játszottunk rosszul. Igaz a végére elfáradtunk. Jobban szerettem volna, ha a végén azt mondják jobb volt a Dunaújváros, de mi nyertük a meccset. Pontokra van szükségünk. Két meccs lejárt és már öt pontot elveszítettünk hazai pályán.”

Stephan Lundh a Dunaújvárosi Dab.Docler edzője: „A legutóbbi mérkőzéseink jobbak voltak, mint a mai. Végig nagyon hullámzó volt a játék. Nem vagyok megelégedve a csapat teljesítményével, hiszen sokkal többet vártam el tőlük. Talán az első harmad volt a legszörnyűbb amióta a Dunaújváros edzője vagyok.”

                                                                   Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása