HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Irány Poprád!

2013.08.10. 11:14 poraszabolcs

Vasárnap éjszaka a felvidéki Poprád felé veszi útját a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, ahol folytatódik a gárda felkészülése a soron következő bajnoki idényre. A csíki fiúk négy mérkőzésen is pályára lépnek, de megtörténhet, hogy lesz egy ötödik összecsapás is.

Két játékos kivételével, teljes kerettel utazik a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a felvidéki Poprádra, ahol a jeges edzések mellett több felkészülési mérkőzés vár a gárdára. Papp Szabolcs és Bíró Ottó nem fog a csapattal tartani. Papp a térdsérülése mellett vállsérüléssel is küszködik így a bekk előreláthatólag két hétig még harcképtelen lesz. Bíró Ottót a tavaszi komoly sérülése után a gárda trénere Gál Sándor nem meri még éles mérkőzésen pályára küldeni ezért inkább Csíkszeredában hagyja a csatárt.

Az elmúlt közel másfél hét jeges edzéseiről Gál Sándor vezetőedző elégedetten beszélt. „Látszott a fiúkon, hogy a jeges edzéseket sokkal jobban szeretik, mint a szárazedzéseket, de ez a természetes. Az is látszott viszont, hogy akik komolyan vették a szárazedzést azok előrébb tartanak, mint azok, akik különböző okokból ki kellett hagyjanak egy pár szárazedzést. Továbbra is úgy látom, hogy egy centerre és egy balszélső csatárra szükségünk van. Remélem megoldást találunk erre a problémára.” – fogalmazott Gál.

A tréner továbbá megjegyezte, hogy fiatal a gárda, ami előny és hátrány is lehet: „Ha levesszük a pár idősebb játékost, akkor azt látjuk, hogy tele vagyunk fiatalokkal. Ez előnyt és hátrányt is jelenthet. A fiatalokban nagy a bizonyítási vágy, de tapasztalatlanok is egyben.”

A HSC Csíkszereda együttese vasárnap este indul útnak Felvidékre, ahol négy mérkőzés szerepel a programban. Három mérkőzést Poprádon játszik a gárda. Előbb Liptószentmiklóssal augusztus 14-én, majd 16-án Popráddal és végül augusztus 18-án Eperjessel. A felvidéki túra utolsó mérkőzését Nagymihályon játssza a gárda a vendéglátóikkal augusztus 20-án. Mindegyik mérkőzés szlovákiai idő szerint 17 órától kezdődik.

Gál Sándor elmondása szerint meglehet, hogy a csíki hokisok még egy mérkőzést játszanak a túra alatt.

                                                      Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása