HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Zajlik a felkészülés

2013.07.23. 13:10 poraszabolcs

A bulgáriai, tengerparti edzőtábor után Csíkszeredában folytatja felkészülését a következő bajnoki idényre a HSC Csíkszereda felnőtt jégkorongcsapata. Gál Sándor vezetőedző szerint jobbak a nyári teszteredmények, a korábbi évekhez viszonyítva.

Szűk egyhetes bulgáriai tengerparti edzőtábor után Csíkszeredában folytatja felkészülését a HSC Csíkszereda felnőtt jégkorongcsapata. Huszonnégy játékossal dolgozik jelenleg a szakmai stáb, akik közül az elmúlt pár edzést Papp Szabolcs és Szőcs Szabolcs ki kellett hagyja. Előbbinek a térde sérült meg a legutóbbi edzésen, míg utóbbi egy talpműtéten esett át. Szőcs leghamarabb két hét múlva tud csatlakozni a kerethez.

Előzetesen úgy volt, hogy a felnőtt kerettel készül majd a kapus Onodi Ottó Ákos is, ám a fiatal hálóőr nem csatlakozott a kerethez. Gál Sándor vezetőedző rendelkezésére így két hálóőr áll majd a bajnokság során, Ruczuj és Kozuch. A fiatal Adorján Attilát az edzői stáb még nem szeretné a mélyvízbe dobni. Mint fogalmaztak, jobb neki, ha az U18-as, illetve a farmcsapatban véd és tapasztalatot szerez, minthogy a felnőtt csapatban kispadozzon.

„Hasznos bulgáriai edzőtáboron vagyunk túl, amely egy felfrissülésnek is beillett. Kielemeztük a teszteredményeket és összehasonlítottuk a korábbi években készítettekkel. Elmondhatom, hogy a fiúk jobban teljesítettek, mint korábban. Ez a fiúk dicsérete is, hiszen maximális odaadással álltak a munka mellé. A szlovákiai edzőmérkőzések után várható lesz majd egy keretszűkítés is. Azt viszont elmondhatom, hogy szükségünk volna egy centerre és egy balszélső csatárra. Decemberig azonban van még idő játékost igazolni.” – fejtette ki véleményét Gál Sándor.

Gál Sándor továbbá elmondta, hogy Poprádon gondok adódtak a jégpályával: műszaki probléma miatt le kellett olvasszák a jeget. Kérdésessé vált, hogy a csapat hol fogja lejátszani a betervezett edzőmérkőzéseket, hiszen eredetileg három találkozónak – Liptószentmiklóssal, Popráddal és Eperjessel – is Poprád adott volna otthont. A tréner azonban kifejezte reményét, hogy a felvidéki edzőtábor kezdetéig rendbe hozzák a jégpályát. A tervek szerint augusztus 14-én Liptószentmiklóssal, 16-án Popráddal, 18-án Eperjessel, míg 20-án Nagymihállyal játszana a HSC.

 A felkészülésen résztvevő játékosok:

Kapusok: Ruczuj Gellért, Adorján Attila. Augusztus 1-től: Stanislav Kozuch.

Hátvédek: Adorján József, Bors Huba Ferenc, Góga Attila, Flinta Botond, Kósa Endre, Papp Szabolcs, Nagy István, Salló Alpár, Gecse Hugó, Farkas Tamás. Augusztus 1-től: Jozef  Hruby.

Csatárok: Becze Tihamér, Bíró Tamás, Bíró Ottó, Mihály Ede, Moldován Ervin, Molnár Zsombor, Péter Levente, Szőcs Szabolcs, Tranca Daniel, Hildebrand Szabolcs, Molnár Zoltán, Vaclav Novak.

Edzők: Gál Sándor, Hozó Levente, ifj. Antal Előd.

                                                                                 Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása