HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Hírek

2013.06.07. 17:26 poraszabolcs

Update

Darvas Attila jóvoltából itt vannak az aktuális hírek kedvenceinkről.

Május végén megkezdte a felkészülést a HSC Csíkszereda felnőtt jégkorongcsapata a 2013-2014-es idényre. A fiúk a felkészülés első felében erőnléti edzéseken vesznek részt, amely intenzitása folyamatosan nőni fog. Az edzők maximálisan elégedettek a sportolók hozzáállásával.

Vannak még a felkészüléssel és a kerettel kapcsolatosan válaszra váró kérdések a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatánál, de az már biztos, hogy a stáb, illetve a játékosok május 21-én megkezdték a felkészülést a 2013/2014-es idényre.

 „A fiúkkal egyelőre szárazon készülünk. Napi egy edzést tartunk, ezek száma viszont fokozatosan nőni fog. Uszodába járunk, biciklizünk, focizunk és erőteremben készülünk. Az elmúlt hetek fárasztóak voltak. Most egy lazább hét következik. Nagy hangsúlyt fektetünk a fiúk erőnléti állapotára. A múlt idényben a fiúkra volt bízva az, hogy ki mennyit jár erőteremben. Ez az idéntől kezdve megváltozott, sőt szezon közben is lesznek erőteremi edzések. A fiúk hozzáállásával maximálisan meg vagyunk elégedve, nagyon komolyan veszik a munkát.” – fogalmazott ifj. Antal Előd, a csapat másodedzője.

 Hasonló véleményen volt Hodos László is, a Sportklub elnöke. „Úgy az edzők, mint a sportolók komolyan veszik az edzéseket. A programot az edzőkkel közösen dolgoztuk ki. A felkészülést majd személyesen is felügyelni fogom. Célunk a fiúk erőnléti állapotának, gyorsaságának, illetve a robbanékonyságának a fejlesztése. A jeges edzések augusztusban kezdődnek Csíkkarcfalván. Csíkszeredában jég csak augusztus végén lesz.” – nyilatkozott Hodos László.

 Szponzorok

A Csíkszeredai Sportklub vezetősége ezúton is szeretné megköszönni Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának, az OTP Banknak, a Csíki Sörgyárnak (Heineken), az Amigo&Intercostnak, a Béres Gyógyszertár Zrt-nek, illetve Csató Kovács Imre magánszemélynek a múlt idényben nyújtott támogatást. Ezen cégek, illetve magánszemélyek támogatása nagyban hozzájárul a csapat sikerességéhez.

A vezetőség közli a szurkolókkal, hogy a klub folyamatosan tárgyal a szponzorokkal.

 Ifjúsági csapatok

A Csíkszeredai Sportklubtól Hodos László és Cseke Szilárd, a Csíkszeredai Sportiskolától Márton Simon és Péter Árpád részt vett egy közös egyeztetésen Ráduly Róbert Kálmánnál Csíkszereda polgármesterénél, ahol az ifjúsági csapatokról esett szó. A megbeszélésen szó volt arról, hogy Csíkszeredai Sportklub néven futna a felnőtt, a farm, az U18-as és az U16-os csapat, míg ISK Csíkszereda néven a többi ifjúsági csapat. Erre azért volna szükség, mert megkönnyítené a játékosok fel- és lejátszását. Fontos hangsúlyozni, hogy ez csupán megbeszélés volt. Végső döntés csak az elkövetkezendő időben fog születni.

 A HSC Csíkszereda felkészülési ütemterve:

– május 21-én megkezdődött a nyári felkészülés

– június végén egy hét szabadság

– július 1-10. között folytatódik a hazai felkészülés

– július 10-18. között tengerparti edzőtábor Bulgáriában (Aranyhomok tengerpart)

– július 19-től magashegyi edzőtábor Hargitafürdőn.

– augusztus 1-től Csíkszeredában és Csíkkarcfalván folytatódnak a száraz- illetve jegesedzések (utóbbiak Karcfalván)

– augusztus közepétől Felvidéken készül a csapat, ahol több edzőmeccs vár a fiúkra. Az edzőmeccsek időpontjai a megfelelő időben közölve lesznek.

– augusztus végén Csíki Sör-kupa. A pontos dátum és ellenfelek még nem ismertek. A HSC Csíkszereda mellé a vezetőség három külföldi csapatot hívna meg a tornára. Az ellenfelek kilétéről az edzőkkel döntenek közösen a vezetők.

 A felkészülésen résztvevő játékosok

Kapusok: Ruczuj Gellért, Adorján Attila, Onodi Ottó Ákos (augusztus 1-től Stanislav Kozuch).

Hátvédek: Adorján József, Bors Huba Ferenc, Góga Attila, Flinta Botond, Kósa Endre, Papp Szabolcs, Nagy István, Salló Alpár, Gecse Hugó.

Csatárok: Becze Tihamér, Bíró Tamás, Bíró Ottó, Mihály Ede, Moldován Ervin, Molnár Zsombor, Péter Levente, Szőcs Szabolcs, Tranca Daniel, Hildebrand Szabolcs, Molnár Zoltán.

Edzők: Gál Sándor, Hozó Levente, ifj. Antal Előd.

46 komment

süti beállítások módosítása