HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Edzőváltás a HSC-nél, Gál Sándor a kispadon

2013.02.04. 12:39 poraszabolcs

A HSC Csíkszereda sajtóközleménye

A Csíkszeredai Sportklub vezetősége a mai nappal menesztette vezetőedzői tisztségéből a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának edzőjét, a finn Timo Lahtinent. Helyét a régi-új edző, Gál Sándor veszi át.

 A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának az elmúlt időben mutatott gyenge teljesítményének meglett a hatása. A Csíkszeredai Sportklub vezetősége a mai napon azonnali hatállyal felbontotta a finn vezetőedző, Timo Lahtinen szerződését. A finn szakember helyét Gál Sándor veszi át.

Hétfő reggel több órás tárgyalássorozat után eldőlt, hogy Gál Sándor újdonsült vezetőedző munkáját Hozó Levente, a csapat korábbi kapitánya, illetve ifj. Antal Előd fogják segíteni. Az régi edzői stábból kieső Nagy Béla sem maradt munka nélkül, hiszen ő az elkövetkezendő időben az ISK-HSC Csíkszereda gárdájának lesz a vezetőedzője. Az ő munkáját fogja segíteni ifj. Antal Előd.

Hodos László a Csíkszeredai Sportklub elnöke elmondta: „A finn edző már korábban kapott egy figyelmeztetést. Most már lépnünk kellett. Sajnos az eredmények, illetve a csapat által mutatott játék megkövetelte tőlünk, hogy ezt a lépést megtegyük. Az edzők mindenben szabad kezet kaptak. A csapat úgy fizikálisan, mint taktikailag nincs megfelelően felkészítve. Első sorban most ezen hiányosságok javítása a fő célunk, bár szorít az idő. A csapattal kedden reggel ülünk le tisztázni a dolgokat, illetve megbeszélni azt, hogy a hátralevő időben melyek az elvárásaink. Eljött az ideje annak, hogy most már mindenki komolyan vegye dolgát.”

75 komment

süti beállítások módosítása