HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nincs megállás...

2012.10.29. 23:40 SportClub

  ...már ami a mélyrepülést illeti.Csapatunk ma este a dunaújvárosi csarnokban lépett jégre a nagyszerű formát mutató acélbikák ellen. A miskolci és budapesti mérkőzések után egyetlen dologban reménykedhettünk: mi vagyunk a Dab mumusai, ahogy felvezető cikkükben is olvashattuk. De mindez kevés volt, nagyon kevés.

  Az első harmad elején már megszerzik a vezetést a hazaiak Somogyi révén, ami után Becze és Gröschl között ökölpárbaj alakulna ki, de a bírók nagyon érdekesen szólnak bele kettejük harcába, ezt megfejelve pedig Tihamért kiszórják végelegessel (2+2+2+10+20), míg a bikák játékosa durva játékért kapott kis büntetéssel és egy fegyelmivel meg is ússza. Jöhet a következő húsz perc, és csak nem szakítunk a hagyományokkal, megint gólt kapunk, így már kettővel megy a Dab. Sok a kiállítás, nekünk is adódik kettős emberelőny is, de nem sikerül élni vele, nem tudjuk feltörni az újvárosi bikák védőfalát. Ehelyett jön Peterdi és eldőlni látszik a találkozó, 3-0. Szappanos viszont végleg eldönti, hogy a magyarországi túráról csak 1 ponttal jövünk haza a lehetséges 9 helyett, két gólt vág három perc leforgása alatt. Az 56. percben Somogyi szokásosan nem igazán bír magával, egy kis kakaskodás után folytatódhat a már kínzásnak számító 4 perc. Annál is inkább, mert Kiss Ákos megszerzi második gólját emberelőnyből, ezzel be is állítja végeredményt.

  Tény, hogy óriási gondok vannak a csapat háza táján, ami mellett már nem lehet szó nélkül elmenni. Természetesen a legfőbb ok a védelem hiánya, a rengeteg sérülés lehet, de a csapat játékát nézve azt érezni, hogy nem csak fizikailag, de mentálisan is teljes gödörben vannak, és a ma este ezt csak egyre mélyítette. Hétvégén a Miskolc-Érsekújvár duó látogatja meg Mol-Ligás meccset rég (2 hete) nem látó városunkat. Ezen a héten pedig ki lehet beszélni, megoldásokat lehet keresni a problémákra és 4 nap múlva ismét teljes erőbedobással lehetőleg revansot venni a macikon. Mindent bele!

  Dab.Docler - HSC Csíkszereda  6-0

12 komment

süti beállítások módosítása