HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Jó kapusok napja, két gól is elég volt

2012.09.25. 20:08 SportClub

Az eddigi Mol Liga eredményeinket elnézve nem csoda, hogy csapatunk szurkolói és szimpatizánsai nem sok optimizmussal álltak hozzá a ma esti meccshez, amit Brassó ellen vívtunk, akik mindkét hétvégi találkozójukon diadalmaskodtak.

Az első 10 perc gyenge játéka után kissé felpörgött a mérkőzés ritmusa, és mindkét kapunál alakultak veszélyes szituációk. Bonar ma is hozta a tőle megszokott provokatív stílusát, kétszer is ülhetett ennek örömére.

A második játékrész elején egy-két fokozattal fennebb kapcsolunk, és ennek meg is lesz az eredménye, hisz a 24. percben addig gyötörjük a brassói védelmet, míg Bíró Ottó éles szögből lő gólt a fekvő Polc mellett. Öt perc sem telik el, amikor Novák betör a brassóiak harmadába és csuklóból lő hatalmas gólt, 2-0. Végre megy a játék és helyzet helyzetet követ, előbb Tranca majd Novák előtt adódik hatalmas lehetőség, de marad a kétgólos előny 40 perc után.

Az utolsó harmad nem igazán a szép játék és a sok helyzet miatt marad emlékezetes. A játékvezető nagyon bekeményít és kioszt néhány ajándék kiállítást, amelynek következtében 8-10 percig emberhátrányban, illetve kettős emberhátrányban játszunk, de példás fegyelemmel és koncentrációval sikerül kihúzni kapott gól nélkül. A vendégeknek kezd elgurulni a gyógyszerük, főleg a légiósaik viselkednek nagyon sportszerűtlenül, úgy néz ki a hétvége után nem tetszik a közelgő vereség íze. Egy perccel a vége előtt időt kérnek a sárga mezesek, és lehozzák a kapusukat is, de végül egyik háló se zörren. Ezen a meccsen látszott, hogy csapatként játszik a csapat, mindenki oda tette magát és ennek meg is lett a gyümölcse. Jár a taps kapusunknak, aki kapott gól nélkül hozza le a mérkőzést, a  másik két légiósnak is, akik rég nem látott lelkesedéssel játszottak, a fiataloknak, akik ismét bizonyították, hogy lehet rájuk számítani és az egész csapatnak, mert egy hatalmas csalódás után talpra álltak a fiúk és igazi tartással hozták a mai meccset. Szép volt fiúk!

HSC Csíkszereda – Brassói Fenestela 68  2-0

Gólszerzők: Bíró Ottó és Novák

64 komment

Címkék: Címkék

süti beállítások módosítása