HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nehezen nyertünk Pesterzsébeten

2012.09.16. 22:17 SportClub

Ma este mindenki elvárása volt a Mol Liga eddigi mérkőzései után, hogy Budapesten megszerezzük a három pontot a Ferencváros otthonában. A vártnál nehezebben jött össze.

A mérkőzés hatodik percében sikerül megszerezni a vezetést, miután a hazaiak egy rossz csere után emberhátrányba kerülnek, ezt pedig Flinta révén kihasználjuk, Novák az asszisztos. Tíz perccel később viszont mi játszhatunk négy emberrel, amit a hazaiak büntetnek is, Berta küldi kapura a korongot a kékről, ami a 21-es Roczanov botján irányt változtat és Kozuch kapujában landol.

A második felvonás elején nagy helyzetet puskáznak el a hazaiak, kettő az egyben mehetnek, de kimarad. Azonban mi is követjük a példájukat: Szőcs és Hurtaj is hasonló helyzetben hibázik. A 24. percben  Bors ülhet le gáncsolás címén, de kivédekezzük, sőt fél perccel később Tranca passza után kapásból lő Molnár Zsolt és vezetéshez juttatja csapatunkat, 1-2. Ezután mi kerülünk előnybe, de úgy néz ki eddig idén igencsak hadilábon állunk a speciális játékokkal. Két és fél perccel a második játékrész vége előtt viszont a nagyon ígéretes Tranca szenzációs szóló végén - gyakorlatilag az egész jégen levő fradistán végig viszi a játékszert - zörgeti meg Racko hálóját és így megnyugtatóbb előnyre teszünk szert.

Úgy néz ki lassan szokást csinálunk abból, hogy rögtön a játékrészek elején gólt kapunk, hisz 11 másodperccel a buli után a ferencvárosi Pilcsik teszi ismét nagyon szorossá az eredményt. Sajnos az idén már látott jelenség ismétlődik meg: senki nem támadja meg a harmadunkba betörő ellenfelet. Vérszemet kapnak a zöldek és átveszik az irányítást a játék felett. Finn mesterünk ezt látja és időt is kér a kedélyek lenyugtatása végett. Az 53. percben emberelőnybe kerülünk, amit most sem tudunk értékesíteni, de nem sokkal később a Novák-Hurtaj duó villant, a szlovák üti a negyedik csíki gólt. Ennél több találatot már nem jegyeznek a mérkőzésen, így egy kiizzadt győzelemnek is örülhetünk. Holnap este újvárosi vendégjátékon lépünk jégre a Dab.Docler ellen, akik ma sima 7-2-vel fektették két vállra a Brassót. Egyáltalán nem lesz könnyű… De hajrá Szereda! Mindent bele!

 

  Ferencváros-ESMTK – HSC Csíkszereda  2-4

 Gólszerzőink: Flinta, Molnár Zsolt, Tranca és Hurtaj

 

A nap további mérkőzéseinek eredménye:

Dab.Docler – ASC Corona Brassó  7-2

Miskolci Jegesmedvék – Újpesti TE  5-0

83 komment

süti beállítások módosítása