HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Közel volt a meglepetés

2011.12.15. 20:54 SportClub

  Ma két mérkőzést rendeztek a csíkszeredai négyes tornán. A délutáni találkozón a magyarok léptek jégre a sok ismerős arcot felvonultató ukránok ellen. A piros-fehér-zöldek kétszer is megszerezték a vezetést, viszont az utolsó játékrészben az északi szomszédok fordítottak, így hiába vette ki Primeau mester Budait is, az egyenlítés nem sikerült.

   Magyarország-Ukrajna  2-3  (Galanisz, Somogyi illetve Mikhnov, Bondariev és Kirichenko)

  Az esti találkozón azokkal a lengyelekkel játszotta első meccsét a román válogatott, akik tegnap 6-1-re verték a magyarokat, így sok jót nem remélhettünk. Viszont a teljes mértékben székely játékosokból álló csapat kellemes csalódást okozott minden nézőnek. Az első harmadban nagyon sok helyzetet alakítunk ki, de a lengyelek kapusa a helyén van. A következő játékrészben jön Nagy Isti és nagyon szép gólt szerez. A harmadik harmadban úgy tűnik, hogy elfogy a szufla, ennek köszönhetően két gólt is ragasztanak az egész meccsen kiválóan teljesítő Catrinoinak. Két perccel a vége előtt azonban Molnár Szabi okos korongszerzése után három szeredai is a vendégek kapuja előtt, Péter hozza fel egyre a csapatot. A végén Molnár Zsolt kap 2 percet, viszont Skinner vezetőedző így is lehozza a kapust, nem sikerül az egyenlítés. A meccs embere innen Nagy, onnan a kapus. A tisztes helytállás meg volt, sőt a meglepetés is érett. Holnap egy ukrán-lengyel párharc után este 18:30-kor lesz a várva várt magyar-román meccs.

  Románia-Lengyelország  2-3  (Nagy és Péter illetve Slabon, Laszkiewicz és Kolusz)

9 komment

süti beállítások módosítása