HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

A Steaua már nem ellenfél!

2011.02.01. 21:09 SportClub

  A vártnál könnyebb mérkőzést játszott a HSC Csíkszereda az örök rivális Steaua ellen ma este. A három új légióssal erősödő katonacsapat nem okozott túl sok fejfájást a fiúknak.

  A meccs elején sok hibát vét mindkét csapat, nekünk akad néhány helyzetünk, de nem túl veszélyesek ezek sem. A 11. percben aztán megszerezzük a vezetést, Kósa lapos lövésébe Molnár Zsolt teszi bele az ütőjét ezzel megtévesztve Catrinoit, 1-0. Öt perc múlva már 2-0-t mutat az eredményjelző, miután Sikorcin passzát Hurtaj váltja gólra.

  A második harmad első percébe Hruby ugratja ki Hurtajt, aki a szokásos higgadtságával simán belövi. A meccs közepén már négy gólos előnynek örvendhetünk, Sikorcin is megüti a maga gólját. Egy perc sem telik, Góga emberelőnyből lő gólt a Becze által nagyon ügyesen takart Catrinoi hálójába. Pár perccel később szépítenek a bakák, hátul elszórakozunk egy korongot, amit Butochnov nagy nehézségek árán Kozuch ketrecébe juttat. Két perccel a harmad vége előtt Hurtaj hátulról adja a korongot a kapu előtt álló Beczének, aki nagyon felvarrja, 6-1.

  Az utolsó játékrészre már teljesen felszabadultan jön ki a csapat az öltözőből, látványos megoldásokat választanak sok helyzetben játékosaink. Az 48. percben Mihailescu nagy gólt üt Kozuchnak, de ezenkívül nincs sok keresnivalója a katonacsapatnak, úgy ahogy az előző harmadokban sem volt. Az 58. perc elején Molnár Zsombi kap nagy passzt - aki egyébként nagyon jól teljesített egész meccsen - és egy az egyben vezetheti kapura, azonban Poznik visszahúzza, a bíró pedig büntetőlövést ítél. Siki és Hurtaj kioszt néhány tippet az ifjú játékosnak, majd nekilódul, de sajnos a csel pillanatában lecsúszik a korong az ütőjéről, így nem sikerül értékesítenie, de a közönség állva megtapsolja. A végén még Sikorcin kap egy nagy passzt, senkitől sem zavartatva viheti a korongot. Óriási gólt akar ütni, a lábai között fűzi át a korongot és próbálja felvágni, azonban a pakk fölé száll. Az eredmény ennyi marad, nagyon sima győzelmet aratott kedvenc csapatunk, egy percig sem volt kérdéses, hogy ki a jobb. Szép volt fiúk!
 

   HSC Csíkszereda - Steaua Rangers  6-2

Gólszerzők: Hurtaj 2, Molnár Zsolt, Sikorcin, Góga, Becze illetve Butochnov és Mihailescu
 

49 komment

süti beállítások módosítása