HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Egy győzelemre az aranytól!

2011.01.20. 22:12 SportClub

  A negyedik meccset is lejátszotta a HSC Csíkszereda és a Dab.Docler csapata Dunaújvárosban. A tegnapi mérkőzés után lélektanilag mi álltunk jobban, de a hazaiaknak  is mindenképp hozniuk kellett volna ezt a találkozót.

  Jól kezdenek a hazaiak, a második perctől pedig már kettős emberelőnyben játszhatnak. Egyik játékosunk vissza is jön, de öt a négy ellen már belövik a bikák, Kiss Ákos nagyon nagy gólt ragaszt a rövid felsőbe. Sokat támadnak az újvárosiak, nekünk pedig nem sikerül veszélyes helyzeteket kialakítani. Azonban a 10. percben Becze korcsolyázik el a palánk mellett, nem tudják megállítani, egy egyszerű csel után pedig az üresen álló Petresnek passzol, aki beemeli Lindström mellett a pakkot. A hazaiak sokat veszélyeztetnek, nekünk elvétve akadnak lehetőségeink, de a harmad végére 1-1 marad az eredmény.

  Aztán hihetetlenül nagyot fordul a kocka a második játékrészre, teljesen másképp jönnek ki a csíki fiúk, már az elejétől nagyon pörögnek. Alig 28 másodpercet kell várni a vezető gólra, Novak tör be a Dab harmadába, a korongot továbbadja Gógának, aki az első hazai gólhoz hasonlóan hatalmas gólt lő a rövid felsőbe. Ezután nem sok vizet zavarnak  az újvárosiak Kozuch kapuja előtt, mi meg sorra hagyjuk ki a ziccereket, a nagyobbnál nagyobb helyzeteket. Erre pedig jön is a csattanós válasz, ahelyett, hogy üttünk volna néhány gólt, egyenlítenek a hazaiak: Papp Viktor szépen kerüli meg Nagyot, a lendületből érkező csapattársának, Virágnak passzol, aki felvágja, 2-2.

  A harmadik harmad már jóval kiegyenlítettebb, a tegnapihoz hasonlóan nagyon küzdelmes. A 48. percben kettős előnyben játszhatunk, és úgy néz ki, hogy ma nem megy az emberelőnyös játék, azonban Hruby másképp látja a dolgokat: a kék vonal közelében Hurtajjal adogatnak, a szlovák hátvédünk pedig lövésre szánja el magát, Lindstömnek esélye sincs, óriási gólt lő a hosszú felső sarokba. A vonalbírók nem állnak a helyzet magaslatán, az 54. percben Virág kiállításánál is rosszul ítéltek, de szerencsére sikerül kivédekeznünk. Három és fél perccel a vége előtt még Kósát is kiküldik a sporik, de nagyon jó a védekezésünk és Kozuch is a helyén van. Az utolsó percben az acélbikák kanadai edzője lehozza kapusát is, de kiütjük a korongot, sőt Macsweyn nagy hibáját követően Petres büntet, fél pályáról az üres kapuba lő, 2-4. Az utolsó másodpercekre is lehozzák a kapusukat a hazaiak, azonban korongszerzés után Virág fordulatból a palánkra lő, ahonnan szép lassan becsorog a pakk, még Varga repülő botja sem tudja megállítani.

   Óriási izgalmak közepette sikerül a második újvárosi meccset is megnyerni teljesen megérdemelten, már csak egy győzelemre állunk a Mol Liga aranyától. Ez azonban nem lesz könnyű, ilyenkor még nehezebb feltenni az i-re a pontot, ezért menjünk ki szombaton minél többen, legyen teltház és szurkoljuk ki a győzelmet. Szép volt fiúk!

  Dab.Docler - HSC Csíkszereda  2-5

Gólszerzők: Petres 2, Góga, Hruby és Virág illetve Kiss és Virág Tamás

24 komment

süti beállítások módosítása