HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Ismét alulmaradtunk!

2010.12.03. 21:29 SportClub

  Úgy néz ki, hogy a Dab nagyon nehéz ellenfél, sőt a legnehezebb ellenfél az eddigi Mol Liga meccseket tekintve. Ezt ma is bizonyították, hisz sajnos ezen az estén sem sikerült megfogni őket és ismét egy szomorú vereségbe futottunk bele.

  Az első harmad nagyon jól kezdődik, gyönyörű egyéni megoldások és jó játék jellemzi az első néhány percet. A 6. perc elején az ellenfél túl sok játékosa tartózkodott a jégen, aztán egy perc tétlenség után még kaptak 2 percet, megváratták nagyon a bírót. Sajnos nem sikerül kihasználni ezt. A harmadban még kapunk egy emberelőnyt, de ezt sem sikerül gólra váltanunk, sőt nagyon gyengén játsszunk. Ebben a harmadban Kozuch három óriási ziccert is megfogott, amelyek nagyon fontosnak bizonyultak.

  A középső játékrész 8. percében aztán sikerül gólt lőnünk, Moldován passzol ravasz módon Hurtajnak a kapu elé, aki elsőre még rosszul veszi át, de aztán fonákkal beteszi laposan Lindström mellett. Ebben a harmadban is kezd eldurvulni a játék, de igazán csak az utolsó harmadra jellemző ez.

   Az utolsó felvonást ismét elrontja a csapat, köszönhetően a rém gyenge emberelőnyös játéknak. A 49. percben Virág botját kapják fel, ami elkapja az ellenfél egyik játékosának arcát, a spori pedig kiállítást ítél. Velünk ellentétben Galaniszék nem hibáznak, egy kapu hátától érkező keresztpassz után Kiss Ákos varrja fel az üresen maradt sarokba a pakkot. Alig két perc múlva Magosi bújik be Góga mellé a palánknál, aki leütközi, az újvárosi kaszkája leesik és elhasad a homloka, amiért Gógát 5+20 perces véglegessel sújtják. Ezt sajnos ismét kihasználja az újvárosi alakulat Galanisz révén, így fordítanak a vendégek. Azután Metcalfe szövegelésért kap 10 percet, majd Papp Szabi fejre irányuló támadásért 2+10-et. Pár másodperccel később Flinta indul meg emberhátrányban, betör az ellenfél harmadába, de ekkor Kiss Ákos nagyon sportszerűtlen módon könyékkel üti le, amiért rögtön megkapja 2+5+10 perces megérdemelt büntetését, amit furcsa módon még meg is kommentált, talán nem értette, hogy miért kapta, pedig nagyon egyértelmű volt... A végén nem sikerül az egyenlítés, ezért ismét kikapunk a Dab.Docler-től. Ma nagyon gyenge volt a helyzet kihasználásunk illetve az emberelőnyös szituációk megjátszása, és a légiósok is nagyon gyenge napot fogtak ki, akárcsak az egész csapat, a vendégek pedig jól használták ki helyzeteiket. Vasárnap a Vasas ellen kell javítani, ez is nagyon nehéz mérkőzésnek ígérkezik az öt meccses győzelmi szériát produkáló Mol Liga bajnok ellen. Hajrá Szereda!

   HSC Csíkszereda - Dab.Docler  1-2

Gólszerzők: Hurtaj illetve Kiss és Galanisz

20 komment

süti beállítások módosítása