HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Indulatos meccs, csíki győzelem!

2010.11.23. 21:21 SportClub

  Parázs meccs volt kilátásban a ma esti örökrangadóval kapcsolatban, főleg annak tudatában, hogy a két csapat legutóbbi mérkőzésén 180 büntetőpercet osztottak ki a két gárdának, de azért győzelmet és nagyjából tiszta játékot remélhetett a közönség. 

  Jobban nem is kezdődhetett volna a mérkőzés, 40 másodperc elteltével már vezetünk: Sikorcin a kapu hátától teszi vissza a korongot Bíró Ottónak, aki laposan a hosszú sarkat lövi ki közelről. Nem kell sokat várni a második találatra sem, ismét - az egyébként az egész találkozón nagyon jól és lelkesen játszó - Bíró Ottó szerzi egy üres kapuig kijátszott támadás végén. Azonban majdnem a semmiből érkezik Mihailescu gólja, aki üresen maradt a kapu előtt és nem hibázza el a Pascarutól kapott korongot. Néhány percen belül ismét váratlanul érkezik az egyenlítő gól, egy félpályán elvesztett koronggal Emilianenko tör be a harmadunkba és lő hatalmas kapuvasas gólt. 

  A második játékrész ismét jól kezdődik, egy Novak által lőtt gólt érvénytelenít a játékvezető, de a gólbíró megkérdezése után megadja a találatot. Aztán igen furcsa ítéleteket hoz a spori, aminek köszönhetően kettős emberelőnybe kerülnek a vendégek és Georgescu révén ki is használják, 3-3. Egyre forróbb a meccs, de a 35. percben Kósa távoli bombagóljával kissé lehűti a kedélyeket, legalábbis a harmad végéig.

   Az utolsó játékrészben is főszerepet vállal a spori és a bukaresti legények, de ennek ellenére a mieink előbb Molnár-Virág, majd az 53. percben Virág-Molnár (emberhátrányban) összjáték végén növelik az előnyünket 6-3-ra. A végén még meg-megvillan egy-két kemény ütközés és kötözködés, sőt Papp Szabi még 5+20 perces fegyelmit is kap, amiből Timaruék két gólra csökkentik a hátrányukat, de ez mit sem változtat a 3 pont sorsán. Nyert  tehát a HSC Csíkszereda egy meglepően szoros mérkőzésen, az már nem túl meglepő, hogy nem a sportszerűség dominált a találkozón. Holnap a fiúk Asiagoba utaznak, ahol hétvégén a Kontinentális Kupában mérkőznek meg a hazaiakkal, a dán Sonderjyske-vel illetve az ukrán Sokol Kiev csapata ellen is megpróbálnak minél jobb eredményt elérni. Szép volt fiúk, sok sikert!
 

        HSC Csíkszereda  - Steaua Rangers 6-4

  Gólszerzők: Bíró Ottó 2, Novak, Kósa, Molnár és Virág illetve Mihailescu, Emilianenko, Georgescu és Timaru
 

12 komment

süti beállítások módosítása