HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Kitömtük a csillagokat egy viharos meccsen!

2010.11.17. 20:15 SportClub

   Nem volt sok ideje pihenni a csapatnak a tegnapi Brassó elleni mérkőzés után, amelyen amúgy sem született túl szívderítő eredmény. Ma meg kellett mutatni, és meg is mutatták a fiúk, hogy csak egy kisiklás volt a részükről.

   Az első harmad nem is alakulhatna jobban, előbb Virág köszön be Catrinoinak Kósa passzát követően, majd öt perccel később Papp sem kegyelmez, 2-0. A 14. percben Mihály emberelőnyben növeli tovább az előnyünket. Ebben a játékrészben csak 4 perc kiállítást ítéltek a játékvezetők, ami a meccs további alakulásához képest a világ nyolcadik csodája.

   A második húsz percben is három gólt ütünk, fiataljaink nagyon jól teljesítenek. A 24. percben Bíró Tamás, majd pár perccel később Hurtaj kettős emberelőnyből talál be. Ezután Ruczuj váltja Kozuchot a kapuban. A túloldalon is kapuscsere zajlik le, de ez mit sem ér, mert Becze hamar felavatja Karit Molnár Zsombor asszisztja után. A harmad végén Papp és Flueras végleges kiállítást kapnak.

   Az utolsó játékrész gólokban egyenlő, nem úgy kiállításokban. A 48. percben Hurtaj kap végleges fegyelmit, de ez sem töri meg a csapatot, mert Góga 7-0-ra alakítja az eredményt. Két perc alatt a hazaiaknak sikerül kétszer beköszönniük Ruczujnak, az elsőt sima a másodikat pedig kettős emberhátrányban teszik. Közben Nagy Isti és Flinta kap 10-10 percet, illetve Lupascu és Becze végleges fegyelmit. A végén még Novak lő egy gólt emberhátrányból kialakítva a 8-2-es végeredményt. Sportszerűnek semmiképpen nem lehet nevezni a mérkőzést, Gergely spori rendesen megszórta a csapatokat. Volt itt tömérdek indulat, kiállítás, rengeteg gól, és szép csíki győzelem. Folytatás pénteken a Vákár Lajoson Miskolc ellen. Szép volt fiúk!

   Steaua Rangers - HSC Csíkszereda  2-8

Gólszerzők: Lupascu, Pascaru illetve Virág, Papp, Mihály, Bíró Tamás, Hurtaj, Becze, Góga és Novak

Kiállítási arány: 74-106

  

2 komment

süti beállítások módosítása