HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Kemény meccs, értékes győzelem!

2010.10.08. 21:26 SportClub

   Az egyik legjobb és legszínvonalasabb meccsnek ígérkezett a ma esti HSC Csíkszereda-Dab.Docler összecsapás. A várakozásoknak megfelelően kemény, küzdelmes játék volt sok szabálytalansággal és védelmi hibával telítve.

   Kapkodó játékkal indítunk, de hamar belerázódunk a mérkőzés iramába. A 8. percben emberelőnyben játszunk, mikor Hurtaj betör az ellenfél harmadába és tálal az üresen maradt Hrubynak, aki szokásához híven védhetetlenül lövi ki a hosszú sarkat. Tíz perccel később egy szép akció végén kettőre nő előnyünk: Mihály passzát Péter bombázza kapura a kék vonalról, amit Sevela csak kiütni tud, Molnár Zsolt pedig nagyon jó ütemben érkezik és teszi be a pakkot a szlovák hálóőr mellett, 2-0.

   A második játékrészben majdnem elszabadulnak az indulatok, de sikerül lehiggadni mindkét csapat játékosainak. Sok emberelőnyt kapunk - teljesen jogosan - de nem sikerül élni velük, csak óriási helyzetekig jutunk, ráadásul Sevela is jól végzi a dolgát. Novákot néhány percen keresztül vadásszák is rendesen, amit nem igazán köszön meg. Majd a harmad vége felé épp kiegészültünk volna Péter kisbüntetése után, de egy óriási védelmi hiba után - gyakorlatilag passzt kap Magosi a kapunk előtt - szépítenek a vendégek.

   Az utolsó játékrészre sem nyugodnak le a kedélyek, rengeteg szabálytalanság jellemzi a játékot. Azonban a rengeteg lövésből nem tudunk több gólt ütni, sőt az 50. percben ismét egy védelmi hiba után kapunk egy gólt, így egyenlít a Dab Magosi révén. A hátralévő 10 percben még sok helyzet adódik, a dunaújvárosi legénységnek is javul a játéka, de 60 perc után 2-2-t mutat az eredményjelző.

  Jöhet a hosszabítás. Nagyon nehéz két percet kell átvészelni, mert emberhátrányba kerülünk, de végül sikerül kivédekezni. Ebben az öt percben sem születik döntés, így a büntetőkön volt a sor. Mi kezdünk. Sikorcni nagyon szépen fekteti ki Sevelát és teszi fel a pipába. A vendégektől Azari kezd, de kisodródik és mellélő. Tőlünk másodiknak Moldován indul és ő is elküldi a szlovák portást, majd a hálóba emel. A Dab következő rávezetését Metcalfe végzi és Kozuch lábai között be is teszi. De a végén jön Hurtaj és elintézi, hogy ne kelljen még egy büntetőt megnézni: sokat nem húzogatja a korongot, hanem szépen kilövi a rövid sarkat. Mi két ponttal gazdagodunk, a Dab pedig eggyel, így még mindig vezetjük a Mol Ligát. Szép volt fiúk!

   HSC Csíkszereda - Dab.Docler  3-2 (h.u.)

Gólszerzők: Hruby, Molnár, Hurtaj (b.), illetve Magosi 2

56 komment

süti beállítások módosítása