HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Háromból három

2010.09.12. 18:41 SportClub

   Harmadik mérkőzésén is győzött a HSC Csíkszereda a Vákár Lajos Műjégpályán a Mol Liga keretén belül. A vendégek ezúttal a nyáron nagy erősítéseket végrehajtó ferencvárosiak voltak.

   Jól kezdődik az első harmad, hisz már az elejétől nagyon letámadjuk az ellenfelet. Kapunk egy emberelőnyt is, de nem tudunk élni vele. Ehelyett azonban Flinta kiállítása után Novak lép meg egy védő kíséretében és a kék vonalról lő hatalmas gólt a Fradi finn kapusának. A vendégek nehezen, sokszor szabálytalanul próbálták kompenzálni fölényünket (főleg Novaknak köszönhetően), így kapunk még 3 emberelőnyt. Kettős emberelőnyben egy szép passzjáték végén Sikorcin növeli két gólosra az előnyünket.

   A második harmadban sem adják alább a fiúk, pláne nem az idegenlégiós sor, aminek köszönhetően a 25. percben Hurtaj gyönyörű átadását használja ki Novak. Az egész harmadban nagy fölényben játszik csapatunk, rengeteg helyzetet puskázunk el, azonban nem esik több gól, így 3-0-t mutat az eredményjelző két harmad után.

   Az utolsó játékrész következik, a vendégek megtáltosodnak, mi meg mintha túlságosan ellazulnánk.  A 42. perc elején Székely Mádai lő óriási gólt a kékről emberelőnyben. Ezután kicsit kapkodni kezdenek a fiúk olyannyira, hogy hihetetlenül rossz ütembe cserélnek, ezt Majoross veszi észre és indítja Eadet, aki nem hibázik Kozuchhal szemben. Ötven perc után már csak egy gól az előnyünk. Erre ébresztőt fúj csapatunk és ismét rohamozni kezd mindaddig, míg Novak átadását Hruby értékesíti. A végén az FTC a kapusát is lehozza, de nem sikerül gólhelyzetet kialakítaniuk, az üres kapuba pedig Hurtaj törött botja végett nem talál be, Novak pedig csak egyszerűen mellé lő. A végeredmény tehát 4-2, folytatás kedden a Sportul ellen itthon, illetve pénteken Székesfehérváron a fehérváriak farmcsapatával szemben.

   HSC Csíkszereda - FTC-Orangeways 4:2

Gólszerzők: Novak 2, Sikorcin, Hruby illetve Székely Mádai és Eade

49 komment

süti beállítások módosítása