HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Sport Club - Brassó 5-2

2010.02.20. 22:33 SportClub

    Hazai pályán fogadtuk a Brassó csapatát a középszakasz ma esti mérkőzésén. Elég foghíjas felállításban játszott a csapat, mivel Sprencz, Kósa, Hozó, Niinikoski, Zsók és Moldován különböző okok miatt nem lépett pályára.

    Az első harmad viszonylag átlagos tempóban kezdődik és egészen a 11. percig nem történik sok említésre méltó dolog, ekkor Szőcs a brassói kapu mögül pontos passzt ad Basilidesznek, akinek keze nem remeg meg és megszerzi a vezetést. A játék ezután úgy folytatódik ahogy eddig, és ebben a harmadban már nem változik az eredmény.

    A következő játékrész még ennyire sem volt színvonalas, mondhatni gyenge játékot produkáltak a csapatok. Az egyedüli fontos pillanat az ellenfél egyenlítő gólja, a hátvédek hibáját használja ki Szőgyör, 1-1.

    Talán az eddigi leggyorsabb góllal indul (a Vákár Lajos történetében) az utolsó harmad. A bulit a brassói játékos hozza el, de Szőcs szemfülesen lecsap a korongra, betör a harmadba és lövi ki fonákkal a jobb felső sarkat, ezt mindössze 6 másodperc alatt. Hat perccel később emberelőnyből szerzünk gólt egy Papp-bomba révén, így már 3-1-et mutat az eredményjelző. A játék kissé felpörög, ami nekünk jön jobban, mert 3 percre rá már háromgólos az előny, Bíró Tamás tálal Szőcs elé, aki megtartja jó szokását és most sem hibázik. Öt perccel a végső dudaszó előtt Antal kozmetikázik az eredményen Lőrincz asszisztját juttatva Kozuch hálójába. Az utolsó előtti percben Bíró Tamás adja meg a kegyelemdöfést, kialakítva a végeredményt.

    Sport Club - Brassó  5-2

Gólszerzők: Szőcs 2, Basilidesz, Papp, Bíró Tamás. illetve Szőgyör és Antal

Képek a meccsről: http://www.fokusz.ro/index.php?menu=12&frid=247

57 komment

süti beállítások módosítása