HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Győzelemmel zártuk a 2009-es évet

2009.12.29. 19:33 SportClub

     Csapatunk két nap alatt másodjára fogadta a Brassó csapatát egyúttal utolsó meccsét játszva ebben az évben. A jégpályára kevesebb néző látogatott ma ki, mint a tegnap.

     A mérkőzés jó iramban kezdődik, a brassói csapat csak néha-néha látogat el a kapunk elé. Nagy helyzet csak a Sport Club előtt adódik, azonban nem sikerül értékesíteni. Majd a 13. percben egy igen furcsa gólt láthatunk: kis kavarodás a kapunk előtt, Bálint Zsolt kapura lő, ami veszélytelenül pattan fel, de lett védőnk, Bluks orráról a játékszer a kapuba landol (nem lehetett valami kellemes). Majd nagyobb sebességre kapcsolunk, de ebben a harmadban már nem esik több gól.

     A második játékrész jól kezdődik számunkra. A 23. percben Papp ereszt meg egy lapos bombát a kék vonalról, ami a cseh Kudrna kapus lábai között a kapuba csorog. Alig egy perccel később Zsók tálal Mihály Ede elé, aki habozás nélkül lövi el ugyancsak a kékről. Ezt sem tudja hárítani a Brassó kapusa, a lepkéséről vágódik a hálóba a korong. Ebben a harmadban már hat perc kiállításon és jónéhány helyzeten kívül nem történt semmi említésre méltó.

     Az utolsó játékrész ötödik percében Molnár és Imecs akaszkodik össze, amiért 2+2 percet kapnak, az utóbbi játékos pedig még kettőt az incidens előtt történt szabálytalanságáért. Kicsit elszabadulnak az indulatok, de semmi komoly nem történik. Rengeteg helyzet adódik, főleg a Sport Club előtt, de az ellenfél kapusa nagy bravúrokkal tartja életben csapatát. Az utolsó percben aztán Hozó kap korongot Szőcstől, kihúzza a cseh kapust és 3-1-re alakítja a végeredményt.

     Ezzel a győzelemmel pedig már biztosan bent vagyunk a Mol-Liga négyes döntőjében. Ezen a mérkőzésen sem játszott maximális hőfokon a csapat, de így is biztosan szerezték meg a fiúk a három pontot. A cseh Kudrna kapus óriási napot fogott ki, nagy bravúrokkal segítette csapatát az  igen csak szorosnak tűnő eredmény kialakításában. De mi sem panaszkodhatunk, hisz fiatal hálóőrünk, Ruczuj is nagyon biztosan és eredményesen védte kapunkat az egész meccs folyamán. Bemutatkozott a finn Niinikoski, aki leginkább  nagyon pontos és szemfüles passzaival tűnt ki.

     Brassó-Sport Club 1-3

   Gólszerzők: Bálint, illetve Papp, Mihály és Hozó

komment

süti beállítások módosítása