HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

UTE-SC 4-3

2009.11.01. 18:39 poraszabolcs

Egy héten belül harmadszor is összecsapunk a Megyeri-úti gárdával. A szerdai zakót követően bőven van javítanivalónk, esélyeinket növeli, hogy a pénteki Fradi elleni bunyók után 3 újpesti játékos is 2-2 forduló eltiltást kapott (Harmati, Hetler és Rafaj). A meccs első 17 perce gól nélkül telik, az Újpest kihagy egy, mi két emberelőnyt. Aztán 15 másodperc alatt kapunk két gólt egyenlő létszám mellett, futhatunk az eredmény után: Petran és Kyrychenko is betalált, a múlt vasárnapi fejmosás több, mint hasznos volt. Halkan jegyzem meg, a mieinkre is ráférne hasonló.

Pocsékul rajtol a 2. harmad: Papp Szabinál szakad a cérna, egy sima kétperces kisbüntetés után gyorsan begyűjt egy 2+2+10 percet, nagyon nehéz helyzetbe hozva a csapatot, tekintve, hogy időközben Hozó is a büntetőpadra került. Végre villantunk: a büntetőpadról visszatérő Hozó szépít emberhátrányban. Gyerünk, srácok!!! Elképesztő: egy percen belül jön a válasz, megint a légiósok emberelőnyben, Javorek a befejező ember. 4-1, ismát Petran egyenlő létszám mellett. Zsók szépít, majd megy a büntetőpadra: ismét emberhátrányban vagyunk. Javorek végleges fegyelmit kap, vége a 2. harmadnak.

Ismét partiban: 17 másodperccel a kezdés után Moldován a gólszerző, feljövünk egy gólra. Telik az idő, érik a kapuslehozatal. Ha már a hoki nem megy, egy kis izmozás a végén, Hozó is begyűjt egy végleges fegyelmit (hiányzik is nekünk). Vége, kikaptunk.

Szomorú, de sikerült alulmúlnunk múltkori túránk eredményét, üres kézzel távozunk és simán visszacsúszunk a tabella 4. helyére. Vigasztalhatnók magunkat, hogy a tabellán előttünk levő csapatokkal már csak 3 játszmánk maradt, egy a DAB-bal Dunaújvárosban, kettő az Újpesttel a Vákár Lajoson, de azt hiszem, a 14 forduló összességében óriási csalódás: idegenben egyszerűen képtelenek vagyunk jól játszani, vagy ha jól játszunk, képtelenek vagyunk nyerni. Marad a Brassóval 4, a Miskolccal 2, az Újpesttel szintén 2 találkozó hazai pályán. Mondanom sem kell, ha 4 pontot érne a győzelem, az is mind kellene nekünk. Miskolc ellen idegenben is van még egy fellépésünk, ahol lehet némi keresnivalónk, de az eddigi idegenbeli produkciót tekintve nincsenek túlzott elvárásaim. A múlt hétvége szárnyalása után eléggé rosszul esik a pofon, a hazai pályán minél több megnyert mérkőzés mellett most már nagy szükségünk van a budapesti csapatok segítségére is, akik egymás körbeverésével javíthatnának esélyeinken. Talán még nem késő nálunk sem egy alapos fejmosás amolyan Pék-módra!!! Az eredmény kézzelfogható...

47 komment · 1 trackback

süti beállítások módosítása