HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

HC - Sport Club 2-3

2009.03.22. 13:45 Pumukli00

2009.03.22. 14:45, Vákár Lajos Műjégpálya: Livescore

A tegnapi sorokkal felállva elkezdődik a 4. döntő!

 

 

 

 

      

                              

    VS.        

 

 

 

 

 

 

I. harmad:

 

Góól(0-1) 10:02 - Egy nagyon hosszú támadás végén Wallenberg többszöri próbálkozás után távolról lő pontosan! A túloldalon visszatért a két fordulóra eltiltott Martin Saluga, de ez egyelőre nem okozott semmiféle "hátrányt"!

Gól(1-1) 15:56 - A negyedik emberhátrányunkat már nem tudjuk kivédekezni. A HC feláll a harmadunkban és végül Harabin lendíti meg a botját: a korong egészen a jobb felsőig száll kiegyenlítve így a játékot.

Góól(1-2) 18:22 - Egy szép Ramstedt akció után Sloboda kapja a korongot aki nem tétovázik: ellentmondást nem tűrő erővel bombázza a kapuba a játékszert. Ujból nálunk az előny!

 

A harmad összességében egy (szokásos) jó iramú mérkőzés. Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy enyhe Sport Club fölény körvonalazódott! A zebrák rendesen megszórtak jogtalan 2 percesekkel, mint például amikor szó szerint mindenki azt hitte, hogy Harabaint pihentetik kicsit, akkor Szőcs Szabolcs kellett lemenjen... Enyhén szólva is bizonytalanok a bírók, de ettől függetlenül a két csapat a szokásos meccset hozta eddig: elég sok szabálytalanság, de rengeteg helyzet mindkét oldalon. Kis különbség az, hogy talán kissé lassabb (ami érthető is), hiszen fáradtak a fiúk mindkét oldalon!

 

II. harmad:

Góól(1-3) 25:27 - A HC ezúttal átveszi a vezetést a kétpercesek terén és ezt könyörtelenül kihasználjuk. Az első sor feláll az ellenfél harmadába, több passz és lövés után sem sikerül a kapuba juttatni a korongot, migcsak nem jön Wallenberg és lövésre szánja el magát örömünkre, ugyanis ujból gólt szerez!

Gól(2-3) 30:00 - Egy tetszetős HC támadás végén az ukrán Zabludovsky adja be a pakkot Lőrincznek, aki csak hozzáér a koronghoz, de ez elég ahhoz hogy Kozuch mellet a kapuba essen.

 

Ez a játékrész egyértelmű Sport Club fölényben zajlott, azonban megkell jegyeznem, hogy feltűnően sok a kiállított játékos, elsősorban a HC-tól. Mihály Árpád rettentően ideges, ami meg is látszik a játékán: nem passzol annyit, nagyon sokszor a rá nem jellemző módon inkább a test-test elleni játékot játsza, ami miatt ebben a harmadban kétszer is kétpercet kapott. A bírók egyszerűen nemcsakhogy határozatlanok, hanem egyszerűen bírói címre alkalmatlanok! Ez is iramos, kakaskodásokkal tűzdelt harmad volt, egyértelmű Sport Club fölényben.

 

III. harmad:

 

Nem esik gól ebben a harmadban. Ez az utolsó játékrész (sajnos) inkább a dulakodásokról, test a test elleni játékról szólt, nem pedig a szép akciókról, szép hokiról. Összességében azonban egy szép meccset láthattunk. Mindkét oldalon, voltak nagyon szép akciók, gólok. Talán a legnagyobb "szépséghiba" maga a bíráskodás volt, mert mind a két csapatot, nem egyszer ok nélkül büntették. Ezzel a mérkőzéssel tehát összesítésben 3-1-re vezet a Sport Club a HC-val szemben. Szép volt fiúk!

33 komment

süti beállítások módosítása