HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Do not underestimate the heart of a champion!!

2009.03.15. 17:17 Bobo91

"Soha ne becsüld alá egy bajnok szívét": egyik kommentezőnk hozzászólásából ragadtam ki az idézetet, mivel amit elművelt a Sportclub az utóbbi két román bajnoki döntőn, az valami elképesztő.

  Hányan írták le a bajnok szívét, amikor a középszakaszban sorozatban kaptunk ki a HC-től, a 80 éves jubileumi tornán is bőven alulmaradtunk, nem is beszélve az azelőtti Mol Liga döntőről...Ekkor jelentek meg a (mint később kiderült) légből kapott hírek, miszerint elpártoltak a szponzorok csapatunktól, bomlik fel a csapat, nem kapnak egyáltalán pénzt a játékosok.Viszont hamar kiderült, hogy ezekből szinte semmi nem igaz, és a csapat a legnagyobb erőbedobással készül, hogy visszavághasson a Mol Liga döntőjében elszenvedett vereségekért. Felálltak a fiúk a "padlóról", megmutatták, hogy nem hiába bajnoki címvédők, és hogy felvehetik a versenyt a sokkal nagyobb játékoskerettel rendelkező HC Csíkszereda ellen, aki nem egyszer kerekedett felül rajtuk szenzációs játékot mutatva.Viszont az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a fiatalabb csíki gárda egy, a szezonban soha nem mutatott játékot játszik, és néha az embernek (még Sportclub szurkolóként is) az az érzése támad, hogy ez nem az igazi HC Csíkszereda, aki, ha néha megbotlott is a szezonban, de mindig talpra állt rekodidőn belül. Nem azon a szinten játszanak, amelyet elvárnának tőlük, és ez meglátszott az utóbbi két mérkőzésen. A HC-s szurkolók is értetlenül állnak a helyzet előtt, de kiállnak csapatuk mellett a mérkőzések után is, és mint ahogy más csapatoknál is szokott lenni, nem pártolnak el tőlük. Szurkolói szemszögből nézve ők tökéletesen végzik feladatukat és reménykednek abban, hogy kedvenceik fel tudnak állni a hullámvölgy után, ha nevezhetem így. Ez dícséretes dolog részükről, és azt tanácsolom, hogy legfőképp most álljanak csapatuk mellé, most van nagy szükség rájuk.

  Összegezve, a Sportklub feltámadt az előző mérkőzésektől eltérően, de az önbizalomhoz kellett a HC Csíkszereda botlása és kapkodó játéka is. Hogy mi történne, ha mindkét csapat a legjobb formájában van és úgy csapnak össze? Az egy másik forgatókönyv, remélem lesz részünk azt a mérkőzést végignézni akár Székely Hokikedvelő, HC Csíkszereda szurkoló, Sportclub szurkoló legyen bárki.

258 komment

süti beállítások módosítása