HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Törleszteni a Brassónak

2013.11.21. 13:54 poraszabolcs

Egy mérkőzést játszik a HSC Csíkszereda hétvégén a MOL Ligában. A Brassói Corona látogat Csíkszeredába, amelyet csapatunk az idei szezon során még nem tudott legyőzni, van tehát törleszteni valója Gál Sándor tanítványainak.

 Közel fele a jégkorong MOL Liga alapszakaszának lejárt a 2013/2014-es idényben. A HSC Csíkszereda csapata mindezen idő alatt nemhogy legyőzni, de még pontot sem tudott rabolni a Brassói Coronától. A brassóiak ezzel az egyedüli gárda, amelytől még nem sikerült pontot csennie Gál Sándor tanítványainak.

 Vasárnap viszont egy újabb lehetőség adódik erre, hiszen 19.30-tól a Cenk alatti gárda látogat Csíkszeredába. Az eddigi három találkozón Greg Lindqvist tanítványai 4–2-es, 3–1-es és egy 4–1-es győzelmet arattak, ráadásul az első győzelmet Csíkszeredában húzták be.

 Érdekes utat járt be a két csapat a legutóbbi játéknapokon. A HSC a magyarországi turné első mérkőzésén fejet hajtott a Ferencváros ellen, míg az Újpestet és a Miskolcot legyőzték. A Brassó nyitásként simán nyert a Megyeri úton, ám Dunaújvárosban és Érsekújváron vesztesként hagyták el a pályát. A két vereségnek köszönhetően a Cenk alattiak az első helyről a harmadikra csúsztak vissza.

 „Kipihentük a hétvége fáradalmait. Sajnos Stanislav Kozuchra és Molnár Zsomborra továbbra sem számíthatunk. Bizakodunk, de tudjuk jól, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés lesz. A Brassó hétvégén két vereséget szenvedett biztosan javítani szeretnének. Mi az utóbbi meccseken jól játszottunk, remélem, hogy ez tovább fog folytatódni. Úgy érzem, hogy győzni fogunk” – nyilatkozta Gál Sándor a HSC vezetőedzője.

 A hétvégi műsor

Péntek: HC Érsekújvár – Miskolci Jegesmedvék (19), Újpesti TE – Ferencvárosi TC (19).

Vasárnap: Ferencvárosi TC – HC Érsekújvár (19), Miskolci Jegesmedvék – Újpesti TE (19), HSC Csíkszereda – Brassói Corona (19.30, Digi Sport).

 Csíkszereda is beáll a sorba

A HSC Csíkszereda – Brassói Corona vasárnapi mérkőzése előtt és alatt a csíki csapat idegenbeli szurkolói folytatják az adománygyűjtést a gyergyószentmiklósi műjégpálya megmentéséért. A kezdeményezést a Sportklub vezetősége is felkarolta és támogatja. A hétvégi mérkőzés során a szurkolói bejárat előterében lesz kihelyezve a támogatói urna.

                         Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása