HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nem várt vereség

2013.11.02. 09:49 Bobo91

Kínos vereséget szenvedett hazai környezetben a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában a Ferencváros ellen. A zöld-fehérek pár perc alatt hárommal vezettek és innen már nem volt visszaút. Több sérült játékosa miatt tartalékosan érkezett Csíkszeredába a Ferencvárosi TC jégkorongcsapata a MOL Liga pénteki játéknapjára. Ennek ellenére, több mint becsülettel helyt álltak. Sőt.

A találkozó jóformán még el sem kezdődött és Ojanen emberelőnyös, Lencsés, illetve Sijka egyenlő létszámos találataival már három góllal ment a vendég együttes úgy, hogy még azt a luxust is megengedhették maguknak, hogy Potila révén rávezetést hibázzanak. Innentől kezdve nehéz volt a csíki csapat dolga. A harmad második felére bár kiegyenlítődött a találkozó, de a gólok mindkét oldalról elmaradtak bár voltak lehetőségek.

A második játékrész elején, Lencsés kiállítása után, zárkózott a hazai gárda. Novak lőtte ki a felső sarkat. A kezdeti lendület azonban hamar félbeszakadt. Ezzel pedig éltek a vendégek. Vaszjunyin egyéni akció, míg Fodor egy szépen felépített akció után növelte a Fradi előnyét. A hazai csapat teljesen szétesett. Elképzelés nélkül kezdett játszani és ez rányomta a bélyegét a harmad további perceire.

Az utolsó játékrész egy újabb gyors zöld-fehér góllal indult. A folytatásban a Fradi okosan játszott: ölte a játékot és igyekezett veszélyes ellentámadásokat vezetni. Az idő teltével kezdtek fáradni Dobos Tamás tanítványai, de a hazaiak csak egy gólt tudtak szerezni Adorján révén.

Eredmény

HSC Csíkszereda – Ferencvárosi TC 2–6 (0–3, 1–2, 1–1).

Gólszerzők: Novak (23.), Adorján (52.), illetve Ojanen (3.), Lencsés (6.), Sijka (8., 42.), Vaszjunyin (24.), Fodor (33.).

Mestermérleg

Gál Sándor, HSC Csíkszereda: „A legnagyobb hibás én vagyok a vereségért. Nem sikerült úgy felkészítenem a csapatot úgy ahogy kellett volna, de biztos, hogy a játékosok esze sem a mérkőzésen járt. Így felállni, egy az utóbbi időben remekül játszó Ferencváros, nem lehet. Az első cserétől a végégig a Ferencváros uralta a mérkőzést. Gyorsabbak, erősebbek voltak és jobban is akarták a győzelmet. Egyedül Novak emelkedett fel a mérkőzés színvonalára. Olyan dolgokban hibáztunk, amelyeket megbeszéltünk a mérkőzés előtt. Vasárnap egy még nehezebb meccs vár ránk, hiszen a Dunaújváros is vereség után érkezik hozzánk. Ilyen hozzáállás után nem tudtom, hogy 48 óra leforgása alatt mit lehet csinálni. Persze mindig reménykedünk és bízunk a győzelemben. Mindent meg is fogunk tenni ezért.”

Dobos Tamás, Ferencváros: „Nagyon jól játszottunk. Az volt a szerencsénk, hogy a mérkőzés elején találtunk három gólt, amire rá tudtunk ülni. A Csíkszereda innentől kezdve ki kellett nyíljon és mi okosan és fegyelmezetten játszottunk. Azt gondolom, hogy egy kicsit szerencsésen alakult az első harmad, aminek köszönhetően haza tudtuk vinni a három pontot.”

                                           Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása