HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Győzelem a rangadón

2009.11.14. 20:47 SportClub

    Jó hangulatban kezdődik a mérkőzés, előkerült a nagy kék-fehér mez is, amit a szurkolók ki is feszítettek. A játék elég tapogatozó, alacsony színvonalon kezdődik a meccs. De a harmad közepe táján mégis villanunk, Szőcs Szabolcs kaparja be Catrinoi lábai alatt a pakkot. A közönség nagy örömére megjelent egy újfajta és közönségszorakoztató hangosbemondó, amiket például a magyarországi kézilabdamecseken hallhattunk : "A Sportclub első gólját a 27-es számú játékos szerezte Szőőőcs....(szurkolók) Szabolcs" - meg kell hagyni, nagyszerű kezdeményezés! Aztán felpörög a csapat, Szőcs büntetőlövést harcol ki, amit Hozó nagyon higgadtan értékesít. A fiúk nem hagynak alább, pár perccel később Molnár tör be a harmadba, passzol Virágnak, aki gyönyörűen emeli át a pakkot a bukaresti kapuson.

     Kicsit iramosabban kezdődik a második harmad, mint az első, több lehetőséget alakít ki mindkét csapat. Majd egy szép korongszerzésből elkorcsolyázik két játékosunk, a pakk Bíró Tamás elé kerül, aki tapasztalt játékosokat megszégyenítő higgadtsággal és ügyességgel mattolta Catrinoit. A harmad hátralévő felében sok lehetőség van, de gól nem születik.

     A Steaua kezd jobban a harmadik játékrészben, a 6. percben Zabludovsky révén szereznek gólt a fővárosiak. Az indulatok kezdenek elszabadulni, úgy néz ki hogy a Steaua nem törődik bele sorsába, fizikai erejét próbálja fitogtatni. Két kettős kiállítást kapnak a csapatok. 15. perc, szép kiugratás Papp Szabinak, aki nem hibázik egy az egyben, 5-1. Két perccel később emberelőnybe kerülünk, de ezúttal nagyot hibázunk, eladjuk a korongot, amivel Gliga lódul meg és Ruczuj lábai között lövi be csapata második gólját. Nem sokáig marad az eredményjelzőn az 5-2, mert egy oldalról kapu elé bepattanó korongot Basilidesz vág be levegőből 6-2-re módosítva az eredményt. Az utolsó percben már nem változik az eredmény, a vége marad a négy gólos különbség.

     Egy teljesen megérdemelt győzelem volt a ma esti, a nem túl magas színvonal ellenére  becsülettel küzdöttek a fiúk. A tapasztalt játékosaink mellett parádéztak fiataljaink, Ruczuj szenzációsan védett, nem tehetett egyik gólról sem, míg Bíró Tamás is nagyszerű játékkal rukkolt ki. Mindenki megérdemli az elismerést, jó meccs, jó hangulat volt. Jöhet a holnapi meccs 15 órai kezdettel, mindenki melegítse a torkát, mert szükség lesz rá!

     Sportclub- Steaua 6-2

  Gólszerzők : Szőcs, Hozó, Virág, Bíró Tamás, Papp, Basilidesz illetve Zabludovsky és Gliga.

14 komment

süti beállítások módosítása