HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Az utolsó nekifutás

2016.02.01. 11:48 Bobo91

Három mérkőzése maradt hátra a Csíkszeredai Sportklubnak a jégkorong MOL Liga alapszakaszából és hátránya az utolsó rájátszást érő helyezettől három pont. Még minden megtörténhet. A kérdés csupán annyi, hogy a fiúk mennyire tudták kipihenni az elmúlt napok fáradalmait.

Azzal, hogy a legutóbbi két hazai mérkőzését megnyerte a jégkorong MOL Ligában a Csíkszeredai Sportklub, illetve a Ferencváros előbb a Megyeri úton, majd Debrecenben szenvedett vereséget, saját kezébe veheti sorsát a csíki a csapat a rájátszást illetően.

Az utolsó rájátszást érő hatodik helytől három pontra van a kék-fehér alakulat úgy, hogy még van három mérkőzése, szemben a Ferencvárossal, amelynek csupán kettő. Sőt, a felek akár egymás között dönthetik el az utolsó kiadó hely sorsát.

Artur Oktyabrjov legénysége az utolsó magyarországi kiszállásán hétfőn a Miskolc, kedden a Ferencváros, majd csütörtökön a Dunaújváros otthonában igyekszik a lehető legtöbb pontot begyűjteni.

A kérdés viszont az, hogy a társaság mennyire tud átlépni az elmúlt időszak fölöttébb embert próbáló napjain. A csapat a hétvégi Steaua elleni találkozóval ugyanis kereken a 80. mérkőzésénél jár.

A csapat vezetőedzője elutazás előtt megjegyezte: „A DVTK Jegesmedvék elleni találkozóig a pihenésre lesz fektetve a hangsúly. Már a Steaua ellen nagyon fáradtan mozogtunk, hiányzott a megfelelő koncentráció és lassabbak is voltunk a kelleténél. Négy sorral vágunk neki minden meccsnek és a végsőkig küzdeni fogunk.”

Darvas Attila, sajtóreferens

süti beállítások módosítása