HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Életre-halálra

2014.04.08. 19:18 poraszabolcs

Folytatódik szerda este a román jégkorong bajnoki döntő a hatodik mérkőzéssel. Sok kérdés nincs: ha nyer a Brassói Corona akkor bajnok, ellenkező esetben hetedik, mindent eldöntő összecsapást rendeznek csütörtökön Brassóban és a HSC Csíkszereda életben tartja reményét.

 Végéhez közeledik a román jégkorong-bajnokság fináléja. A párharcot 3–2-re a Brassói Corona vezeti a bajnoki címvédő HSC Csíkszeredával szemben. Tisztázatlan kérdés nagyon nincsen. A Brassó lépéselőnyének köszönhetően szerdán bajnok lehet, amennyiben a hatodik összecsapást megnyeri.

 Ehhez viszont volna még egy-két szava a HSC Csíkszeredának is. A csíki csapat bár jól játszott az elmúlt két mérkőzésen is, nem sikerült legyőznie a Brassói Coronát. Mindkét esetben hosszabbításos vereség lett a vége. Nehezíti a csíki tréner dolgát, hogy a sérültekre – Jere Ölanderre, Jozef Hrubyra, Molnár Zsomborra és Tranca Danielre – továbbra sem számíthat.

 „Élet halál harc lesz a következő meccsen. Öt jó meccset játszottunk, amelyből viszont hármat elvesztettünk. Idegenben és hazai pályán is sikerült a Brassót már legyőzni és remélem, hogy ezúttal is sikerül. Hiszem ezt. Mindent megtudunk és meg is fogunk tenni azért, hogy újra bajnokok legyünk” – nyilatkozta Christer Dreberg a HSC Csíkszereda trénere.

 A jégpálya jegypénztára két órával a mérkőzés kezdete előtt nyit. A jegyek egységesen 15 lejbe fognak kerülni.

 A bajnoki döntő műsora

Szerda, 6. mérkőzés: HSC Csíkszereda – Brassói Corona (19).

Csütörtök, 7.mérkőzés (ha kell): Brassói Corona – HSC Csíkszereda (nincs kezdési időpont kijelölve).

A négy nyert mérkőzésig tartó finálé állása: 3–2 (3–1, 1–2, 2–5, 3–2, 4–3).

 Pénzbüntetést kapott a Sportklub

 Döntött a Román Jégkorong Szövetség Fegyelmi Bizottsága a pénteki HSC Csíkszereda – Brassói Corona mérkőzést követő szurkolói incidensről. A bizottság döntése értelmében a Csíkszeredai Sportklubot 1000 lejes pénzbírsággal sújtotta a történtek miatt. A bírságot a klub a bajnoki döntő hatodik mérkőzése előtt ki kell fizesse. Hivatalos értesítőt viszont még nem kapott a Sportklub a szakszövetségtől. 48 órán belül döntés megtámadható a Fellebbviteli Bizottságnál.

 Gyűjtést szerveznek

 A székesfehérvári példás összefogás – a Fehérvár 2012-ben egy szurkolója miatt kapott 3000 eurós bírságot, amelyet a szurkolók fizettek ki – mintájára a Csíkszeredai Sportklub gyűjtést szervez a szerdai mérkőzésen. A klub vezetősége pénzgyűjtő dobozokat fog elhelyezni a szurkolói-, illetve a főbejáratnál. Az összegyűlt pénzösszegből a klub az őt terhelő pénzbírságot szeretné kifizetni.

A klub ezúton szeretné felhívni a szurkolók figyelmét a sportszerű, példamutató szurkolásra. További botrányok esetén a Sportklub súlyos büntetésre számíthat. Mindazon által a sportszerűtlen magatartás a klub és a város rossz hírét keltik.

 Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása