HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Egyenlített a Brassó

2014.04.05. 21:13 poraszabolcs

Előnyből várhatta a bajnoki döntő negyedik összecsapását a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, ám a Brassói Corona megtalálta a csíki csapat játékának ellenszerét. Döntetlenről folytatódik a döntő.

 Jól indult a román bajnoki döntő negyedik összecsapása a HSC Csíkszereda számára a Brassói Corona ellen, ám az első percben Novak ajtó ablak helyzetben hibázott. Alig pár percre rá a hazai kapu előtt Antal Zsombor volt eredményes. A folytatásban tördelté vált a játék. Ez nem kedvezett a hazai csapatnak. Bár megvolt az esély az egyenlítésre. Burucsnov 2+2 perces kiállításával nem tudott élni a hazai csapat.

 A második harmadot jó erőben kezdte a hazai csapat. Mindent egy lapra feltéve támadott. Sorozatban jöttek is a helyzetek. A kapu előtt viszont pontatlanok voltak a hazai csatárok. A 34. perc viszont meghozta az áttörést. Egy vendégkapu előtti kavarodást követően Góga lőtte ki a felső sarkot, visszahozva a hazai reményeket.

 A harmadik játékrész újfent hazai rohamokkal kezdődött. Mastalariu kiállítása után pedig megvolt az esély a gólszerzésre. Ez viszont nem jött össze. A brassóiak remek ellentámadását követően Dornic mattolta, hátrányból, Kozuchot. A HSC felszívta magát. Sorozatban jöttek a jobbnál jobb akciók. Az áttörést végül a 56. perc hozta meg, amikor egy vendég kapu előtti kavarodás után Mihály talált be Polc ketrecébe. A folytatásban mindkét gárda keményen küzdött, így jöhetett a hosszabbítás.

 A ráadás első perceiben viszont hátrányba került a hazai csapat. Nagy István késleltetett kiállítása után a vendégek azonnal felálltak és Dornic kékvonalas védhetetlen lövésével meg is szerezték a győzelmet.

 A két gárda hétfőn már Brassóban feszül egymásnak a bajnoki döntő ötödik találkozóján.

 Eredmény

HSC Csíkszereda – Brassói Corona 2–3 (0–1, 1–0, 1–1, 0–1)

Gól: Góga (34.), Mihály (56.), illetve Antal (3.), Dornic (48., 62.).

A négy nyert mérkőzésig tartó elődöntő állása: 2–2 (1–3, 2–1, 5–2, 2–3).

 Mestermérleg

Chris Dreberg, HSC Csíkszereda: „Nagyon kemény mérkőzés volt. Nem őriztük meg az esélyünket. Nehéz győzni a brassói csapat ellen. Öt a négy ellen a végén hibáztunk, nem tudtuk kivágni a korongot a kék vonalról. Innentől kezdve nem hét mérkőzés van, hanem csak három. Összpontosítanunk a következő meccsekre.”ű

 Kari Rauhanen, Brassói Corona: „Innentől kezdve egy új döntő következik. Szerencsénk volt a hosszabbításban. Minden esetre nagyon kemény találkozó volt. Örvendek, hogy sikerült győzni.”

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása