HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Rajtol a női bajnokság

2014.04.04. 15:21 poraszabolcs

Három csapat részvételével rendezik meg a női jégkorong-bajnokságot. A HSC Csíkszereda két csapattal lesz érdekelt. A kiírás szerint két tornát rendeznek, amely után győztest hirdetnek.

 Sokáig úgy nézett ki, hogy az idei idényben nem rendeznek női jégkorong-bajnokságot. A szakszövetség új vezetősége nem is tartotta prioritásnak. Ennek ellenére csütörtökön mégis úgy határoztak, hogy megrendezik a bajnokságot, amelyben három csapat lesz érdekelt. Csíkszeredát a HSC I. és a HSC II., míg Bukarestet a Triumf fogja képviselni.

 A három csapat két körmérkőzéses tornát játszik, amely során mindenki játszik mindenkivel. Az elsőre most hétvégén, míg a másodikra jövő hétvégén kerül sor. Mindkettőt Csíkszeredában rendezik.

 A HSC I-es csapatában az tapasztaltak, míg a II-es csapatban a fiatalok szerepelnek (1997-2001 között született lányok). A bajnoki címre a legesélyesebb a HSC Csíkszereda I-es számú csapata.

 A lányok folyamatosan készültek, bár az őszi sikeres Bajnokok Európa Kupája torna óta nem játszottak hivatalos mérkőzést. Mint ismeretes a csíki női jégkorong legjobb eredményét érték el a lányok a lettországi Liepajaban tavaly októberben. A lányok akkor nem kis meglepetésre hatalmas győzelmet arattak az Európa élvonalához tartozó Pantera Minszk ellen, akiket 13–5 arányban győztek le. És ez még akkor is fontos tényező, ha a másik két ellenfelüktől – a kazah Almatytól és a lett Laima Rigától – vereséget szenvedtek.

 A csíki csapatok

HSC Csíkszereda I.: Bíró Bernadette, Sándor Ibolya, Antal Beáta, Barta Ágota, Zerkula Erika, Bálint Hanga, Balló Laura, Popescu Magdolna, Váncsa Melinda, György Csilla, Balló Noémi, Miklós Emőke, Sajtos Katalin, Koncsag Kinga, Bene Orsolya és Gál Erika.

 HSC Csíkszereda II.: Kurkó Andrea, Balló Tímea Katalin, Csíszer Ágota, István Renáta-Rózália, Sándor Székely Katinka, Puskás Noémi, Sándor Zsuzsa, Koncz Csenge, Simon Vivien, Adorján Katalin, Iuga Diana-Alexandra, Puskás Réka, Kelemen Krisztina, Szász Xenia, Tamás Katalin.

 A bajnokság első tornájának műsora

Szombat, 15.30: HSC Csíkszereda I. – Bukaresti Triumf.

Vasárnap, 9: HSC Csíkszereda II. – Bukaresti Triumf.

Hétfő, 18: HSC Csíkszereda I. – HSC Csíkszereda II.

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása