HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

A hajrá következik

2014.01.30. 11:51 poraszabolcs

Hat mérkőzése maradt hátra a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának a MOL Liga alapszakaszából. A rájátszásért négy csapat küzd a három helyre. A csíkiak kötelező módon kell hozzák a hazai meccseiket.

 Két mérkőzést játszik a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a hétvégén a MOL Ligában. Pénteken az Újpesti TE, míg a vasárnap a közvetlen rivális HC Érsekújvár lesz Gál Sándor tanítványainak ellenfele.

 Mindkét mérkőzést komolyan kell vegye a HSC. Erre mi sem nagyobb bizonyíték, hogy a legutóbbi Újpest elleni hazai mérkőzését elveszített. A múlt hétvégén revansot vett a HSC idegenben, de az utolsó egymás elleni mérkőzésen is csak a győzelem elfogadható.

 Vasárnap az a HC Érsekújvár érkezik Csíkszeredába, amely egy pár napja 3–2-re győzte le hazai környezetben a csíki gárdát egy nagyon élvezetes, színvonalas találkozón. A csíki publikum hasonlóra számíthat az újabb egymás elleni mérkőzésen, remélhetőleg ezúttal a három pont itthon marad. Igazi play-off mérkőzésre van kilátás. Mindkét gárdának óriási szüksége van a pontokra.

 „Most már abba az időszakba kerültünk, hogy megbotlani nem lehet, mert akkor könnyen elúsznak az esélyek. Hat mérkőzés maradt hátra, az itthoniakat hozni kell. Nagyon komolyan vesszük. Úgy látom a fiúk is kellő komolysággal állnak hozzá. Reméljük meglesz az eredménye is. Négy csapat küzd a három helyért. Egy picit lépéshátrányban vagyunk. Az egymás elleni eredmények nagyon számítanak. Bíró Ottó és Papp Szabolcs sérültek, könnyen meglehet, hogy nem tudják vállalni a hétvégi meccseket. Svidkij még sérült” – nyilatkozta Gál Sándor, a HSC Csíkszereda edzője.

 A hétvégi műsor

Péntek: HSC Csíkszereda – Újpesti TE (19), Brassói Corona – HC Érsekújvár (19, Digi Sport), Ferencvárosi TC – Miskolci Jegesmedvék (20).

Vasárnap: HSC Csíkszereda – HC Érsekújvár (19, Digi Sport), Brassói Corona – Újpesti TE (19), Ferencvárosi TC – Dunaújvárosi Dab.Docler (20).

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása