HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Győzelem Miskolcon is

2014.01.27. 07:47 poraszabolcs

Nagyon fontos mérkőzés elé néztek vasárnap este a csíki játékosok, hiszen a közvetlen rivális Miskolc otthonában kellett helyt álljanak. Ennek becsülettel eleget is tettek és második magyarországi mérkőzésüket is behúzták.

 Parádés hétvégét tudhat a háta mögött a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, hiszen a MOL Liga hétvégi játéknapjainak mindegyikén győzni tudott. Az újpesti diadalt ugyanis egy miskolci is követte. A csíki csapat nyílttá tette a harcot a rájátszásért, amelyért továbbra is a Miskolc, a Brassó, az Érsekújvár és a HSC Csíkszereda küzd. A Dunaújváros biztos résztvevője annak.

 Óvatos játékkal kezdett mindkét gárda, ami érthető is volt a magas tétnek köszönhetően, de leghamarabb a vendégek ébredtek. Ennek köszönhetően a 11. percben Hruby megszerezte a vezetést. Az egygólos előnyt hat percig tudta megőrizni a csíki csapat. A 17. percben egy furcsa góllal egyenlített a Miskolc. Egy miskolci – kapu elé tartó – keresztpassz irányt változtatott a játékvezetőn, ami Ritó elé vágódott. Az ő kísérlete még nem volt sikeres, de a kipattanót már Faith betette Kozich ketrecébe.

 A második harmad eleje nem kezdődött rózsásan, ami a csíki csapatot illeti, hiszen Molnár Zoltán kapott 10 perc fegyelmit, majd véglegest. Ez viszont nem törte meg a csapat játékát és a 26. percben újfent visszavették az előnyt. Bors kékvonalas löketébe Molnár Zsombort ért bele tökéletesen. Az irányt változtatott pakk Gyenes ketrecébe kötött ki. A folytatásban oda-vissza játék ment, gólok nélkül. A hajrához közeledve a házigazdák nem tudtak élni egy négyperces emberelőnnyel, majd gólt kaptak. Mihály Ede lőtt vitatott gólt, de a videó bírózás után a játékvezetők is szabályosnak vélték.

 Az utolsó 20 percre így kétgólos előnnyel vághatott neki a HSC. A hazaiak mindent egy lapra feltéve rohamoztak. A csíkiak viszont tökéletes védekező játékot mutattak be, miközben veszélyes kontrákat vezettek. Az utolsó másodpercekben a hazaiak trénere Bob Dever megpróbálkozott a kapuslehozatallal is, az viszont nem jött be.

 Ma újabb fontos meccset játszik a csíki gárda. Gál Sándor tanítványai az ugyancsak 70 pontos Érsekújváron vendégeskednek.

 Eredmény

Miskolci Jegesmedvék – HSC Csíkszereda 1–3 (1–1, 0–2, 0–0)

Gólszerzők: Faith (17.), illetve Hruby (11.), Molnár Zsombor (26.), Mihály (40.)

                   Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása