HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

HSC-Brassó 2-3

2013.12.14. 23:59 poraszabolcs

Nem hoz szerencsét a macidobálás a HSC csapatának a Vákár Lajoson, hisz a tavalyi román kupadöntő emléke kísértett ma is, teltházas mérkőzésen Gál Sándor legényei jól játszva és kétszer is vezetve bukták el a Brassó elleni találkozót.

Óriási brassói helyzettel indul a meccs, Ruczuj spárgája után a kapu tetején landolt a korong. Ekkor még senki nem gondolta, hogy ez lesz a Brassó egyetlen igazi helyzete a harmadban, pedig így történt. Beczéék fokozatosan vették át a játék irányítását, a 11. percben Moldován korongszerzése után Novák tette a játékszert a kapu előtt álló Szőcshöz, aki a bal felsőbe lőtte a játékszert. Röpültek a macik, mintegy 20 zsáknyi gyűlt belőlük a Szent István Otthon lakóinak. Támadásban maradt a HSC, a Mastaleriu büntetése alatt három nagy helyzet is kimaradt, majd üres kapus ziccert rontottak Curilláék,  de a szünetre maradt az egy gólos csíki vezetés.

A második játékrészre egy sokkal motiváltabb Brassó érkezett, a HSC mintha ráült volna az eredményre, törvényszerű volt az egyenlítés: Mastaleriu jól eltalált távoli lövése Ruczuj lepkését is érintve vágódott a hálóba. Fokozatot váltott a HSC, a Curilla-Danton-Svidkij trió nyomását János csak szabálytalanul tudta megállítani, ezt az emberelőnyt pedig már kihasználta a HSC: Hruby távoli bombája után a kipattanót Svidkij tálalta Becze elé, aki a fekvő Polc mellett ismét vezetéshez juttatta a házigazdákat. Érthetetlen módon ismét visszavett a HSC, ezt a 38. percben Virág büntette egy remek ellentámadás végén.

A döntés az utolsó harmadra maradt, ahol Novák és Danton akár a meccset is lezárhatták volna, de a helyzetek kimaradtak, a túloldalon pedig egy rendkívül szerencsés góllal vezetést szerzett a Brassó: a kapu hátánál álló bíró korcsolyáján megpattanó korong becsapta Hrubyt, az előrehúzódó Hietamaki pedig estében hatalmas gólt lőtt. Rohamozni kezdett a HSC, de a helyzetek sorra kimaradtak, Fortuna egyértelműen elpártolt a hazaiaktól, Becze kapuvasa maradt a legnagyobb helyzet, hisz az utolsó két percben kapus nélkül támadó HSC-nek nem sikerült az egyenlítés.

HSC-Brassó 2-3 (Szőcs és Becze illetve Mastaleriu, Virág és Hietamaki)

Kari Rauhanen: Nagyon kemény mérkőzés volt, ahol a győzelmet egy kicsivel jobban akaró csapat nyert egy jó adag szerencsével. Ma csapatként, egymásért játszottak a fiúk, az én filozófiám szerint ez a sikerhez vezető út. Fontos győzelem volt ez, folytatjuk a munkát a rájátszás eléréséért.

Gál Sándor: Ismét a saját hülyeségeink miatt veszítettünk. Megengedhetetlen, hogy amikor jól megy a játék, a meccs bizonyos részeiben egyes játékosok félvállról kezdjék venni a találkozót. Odaajándékoztuk a meccset a Brassónak.

komment

süti beállítások módosítása