HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Értékes három ponttal gazdagodtunk

2013.12.02. 08:50 poraszabolcs

Óriási győzelmet aratott vasárnap este a HSC Csíkszereda hazai környezetben a Dunaújvárosi Dab.Docler ellen. A végletekig kiélezett mérkőzésen küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak a fiúk, aminek három pont lett a jutalma.

 Zsinórban ötödik győzelmére készült a HSC Csíkszereda vasárnap este a Dunaújvárosi Dab.Docler ellen hazai környezetben. A jó teljesítmény pedig a nézőket is vonzza, hiszen ezúttal is közel telt ház volt a Vákár Lajos Műjégpályán.

 Az első percek egyenlő felek küzdelmét hozta, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, amelyek viszont kimaradtak. A 7. percben megtört a jég. Pavuk lapos lövése talált utat magának Ruczuj ketrecébe. A gól után felpörgött a vendég együttes és fölényben játszott. A hazai csapat ritkán jutott el a kapuig. Helyzeteket leghamarabb a harmad végén tudott kialakítani, amikor emberelőnybe kerültek, de a vendég védelem tisztázni tudott.

 A második játékrész álmosabban kezdődött. A csapatok lassan vették fel a mérkőzés lendültét. Hat perc eltelte után viszont felpörögtek az események. Mindkét csapat keményen kezdett játszani és jöttek a helyzetek is. A hazai oldalon Novak, Curilla, Becze, Moldován, míg a túloldalon Pavuk, Ladányi, Kiss Ákos és Somogyi hagyott ki nagy helyzeteket. Sőt utóbbi vasat is talált négy a három ellen. A 38. percben viszont már nemcsak helyzetet hanem gólt is jegyezhettünk fel. Bíró Tamás éles szögből leadott lövését Kiss T. a mamuttal középre védte, ahol érkezett Moldován és az üres kapuba pofozta a pakkot.

 Az utolsó felvonás iramos játékot hozott, bár mindkét gárda pontatlanul és ingerülten játszott. Sorra alakultak ki párok, akik egymást szurkálták. Legtöbb esetben a Curilla-Pavuk páros kakaskodott. Az adok-kapok közben az 50. percben vezetéshez jutott a HSC. Egy bulit követően Hruby kékvonalon kapta a korongot és lapos lövésével szemben tehetetlen volt Kiss. A gólt következő percekben Gál Sándor tanítványai végleg megtörhették volna a vendégeket, de a lehetetlent is kihagyták a hazaiak.

 A hazai nyomást túlélve a vendégek teljes mértékben átvették a játék irányítását. Sok esetben beszorították a hazaiakat saját harmadukba, de gólt nem tudtak lőni a meccsek óta pazarul védő Ruczujnak.

 Eredmény

HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler 2–1 (0–1, 1–0, 1–0)

Gólszerzők: Moldován (39.), Hruby (50.), illetve Pavuk (7.).

 Mestermérleg

Gál Sándor, HSC Csíkszereda: „Szeretnénk ha holnap folytatnánk ezt a sorozatot. Egy adag fáradsággal a lábunkba kezdtük ezt a mérkőzést, hiszen pénteken is egy nehéz mérkőzésünk volt. Ezen túltettük magunkat. Küzdeni akarásból jelesre vizsgáztunk. Örvendünk, hogy Ruczuj jó formában van, de szerencsére a csapat is segít neki, ha meg nem akkor ő kihúz a pácból. Elégedett vagyok a látottakkal, persze sok mindenen van még mit csiszolni.”

 Stephan Lundh, Dunaújvárosi Dab.Docler: „Újfent egy nagyon kemény mérkőzést játszottunk. Nagyon sokat lőttünk kapura, ha jól számoltuk akkor 45 alkalommal. Ehhez képest csak egy gólt értünk el. Keményen játszottunk hátul, de kis hibákból gólokat kaptunk. Négy a három ellen gólt kellett volna szerezzünk. Megyünk tovább és dolgozunk.”

komment

süti beállítások módosítása