HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Harmadikra sem sikerült

2013.10.26. 09:27 poraszabolcs

Becze góljával az első harmadban még vezetett a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Liga pénteki játéknapján Brassóban, ám a hazaiak a mérkőzés felétől átvették a játék irányítását és behúzták a három pontot.

 Harmadjára nézett egymással farkasszemet péntek este a Brassói Corona és a HSC Csíkszereda a MOL Liga idei szezonjában. A csíki csapat revansra vágyott, hiszen az ezt megelőző két összecsapáson csak brassói győzelmek születtek.

 A találkozó első perceiben a felek nem tétováztak és azonnal egymásnak ugrottak. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, de Polc, illetve Kozuch a helyén volt. Az iram maradt, ám a helyzeteke fokozatosan elmaradtak. A 10. percben a csíki gárda emberelőnybe került, miután Beczét Péter Róbert szabálytalanul állította meg egy kecsegtető helyzetben. A fórt viszont nem sikerült értékesíteni. Egyenlő létszámban viszont eredményes volt a HSC. A 16. percben Papp lövése lecsorgott, szerencsére, hiszen a pakk Becze elé került, aki góllal ünnepelhette meg visszatérését. A folytatásban még kihasználatlanul maradt egy HSC előny.

 A második játékrész ott folytatódott, ahol az első félbeszakadt. Inkább küzdelmes, mint látványos volt a játék. A harmad második felére a hazaiak mintha egy fokozattal magasabbra kapcsoltak volna. Ennek a 33. percben lett meg a gyümölcse, amikor egy vendég rövidzárlat után Hietamaki révén egyenlítettek. A folytatásban a HSC több emberhátrányt is sikeresen túlvészelt, sőt egy kettős hátrányt is. A kettős hátrányból Góga kiállítása még átcsúszott a harmadik játékrészre.

 A harmadik harmadban az előnyt gólra is váltották a hazaiak, Antal pazar lökete révén. A gól megfogta a csíki csapatot. A hazaiak sorozatban alakították ki a helyzeteiket és végül a 45. percben Hietamaki duplázott. Gál Sándor a HSC trénere azonnal időt is kért és igyekezett felrázni fiait. Ez némileg össze is jött, de támadásban továbbra is veszélytelen maradt a HSC. Az utolsó 10 perc kiegyenlített játékot hozott. Az utolsó percekben Gál Sándor megpróbálkozott a kapuslehozatallal is, de ez visszafelé sült el és az 59. percben Saluga állított be a 4–1-es végeredményt.

 Eredmény

Brassói Corona – HSC Csíkszereda 4–1 (0–1, 1–0, 3–0).

Gólszerzők: Hietamaki (33., 45.), Antal (41.), Saluga (59.), illetve Becze (16.).

                                            Darvas Attila, sajtószóvivő

komment

süti beállítások módosítása