HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Elkelt a szurkolók segítsége

2013.09.30. 08:20 poraszabolcs

Közepes színvonalú, de annál küzdelmesebb mérkőzésen egygólos sikert aratott a HSC Csíkszereda péntek este a Miskolci Jegesmedvék ellen a MOL Ligában. Az első harmadban jobbak voltak a vendégek, utána kiegyenlítődött a találkozó, végül Gyenes potyázása döntött.

 A győzelem reményében lépett jégre péntek este a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában a Miskolci Jegesmedvék ellen. Gál Sándor a mérkőzés előtt elmondta, hogy bízik a szurkolók segítségében, akik nem hagyták magára a csapatot és végig szurkoltak a győzelemért.

 A csapat ezt meg is hálálta és a negyedik percben Mihály használt ki egy miskolci kapu előtti kavarodást. A gólt követően rögtön megduplázhatta volna előnyét a házigazda, ám Moldován forintos passzával Bors nem tudott élni. Az ötödik perctől kezdve átvette a játék irányítását a vendég együttes. Sorra alakították ki a helyzeteket Kozuch kapuja előtt, de a szlovák hálóőr a helyén volt. Budai, Popovics és Knox (kapuvas) hagyott ki óriási helyzeteket. A 16. perc végül meghozta a vendégeknek az áttörést. Hegyi szemfüles passzát Knox vágta be védhetetlenül Kozuch ketrecébe.

 A második játékrész már kiegyenlített játékot hozott. A hazai gárda nem engedte kibontakozni a vendégeket és már a félpályánál igyekeztek megakadályozni a támadásokat. Ezeket többé-kevésbé sikerrel hajtották végre, aminek köszönhetően elmaradtak az első harmadban látott nagy miskolci helyzetek, de a 26. percben De Bruyn vasánál mindenki megijedt. A hazai oldalon sem volt túl sok helyzet, mígnem a 34. percben Mihály lövését Gyenes be nem védte.

Az utolsó játékrészben mindkét gárda nagyon küzdött. Ez rányomta a bélyegét a mérkőzés színvonalára. Helyzeteke akadtak mindkét oldalon, de a gólok nem jöttek. A kapusok a helyükön voltak. Ahogy teltek a percek mindkét csapat váltott. A miskolciak a négysoros játékról háromra, míg a hazaiak a háromról kettőre tértek át. A találkozó az utolsó percekben dőlt el, amikor a játékvezetők Popovicsot gáncsolás miatt kiállította. A vendégek megpróbálkoztak a kapuslehozatallal, de az nem jött össze.

 Eredmény

HSC Csíkszereda – Miskolci Jegesmedvék 2–1 (1–1, 1–0, 0–0)

Gólszerzők: Mihály E. (4., 34.), illetve Knox (17.).

 Gál Sándor, HSC Csíkszereda: „Ez az első olyan mérkőzés, amikor nem játszottunk jobban, mint az ellenfél és mégis sikerült nyernünk. A fiúk nagyot harcoltak. Soha egy pillanatig nem adták fel. A szurkolók is besegítettek.”

 Travis Young, Miskolci Jegesmedvék: „Nem volt egy szép mérkőzés. Az első harmadban több lehetőségünk is volt, de azokkal nem tudtunk élni. Küzdöttünk, harcoltunk, de nem jött össze. A hazai csapat remekül ütközött, ami miatt nem tudtunk kibontakozni.”

                                       Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása