HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Jöhet az első idegenbeli túra

2013.09.12. 10:36 poraszabolcs

Elutazott szerda éjjel Magyarországra a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, ahol három fontos mérkőzésen lép pályára. Gál Sándor tanítványai előbb Miskolcon, majd Budapesten és végül Dunaújvárosban kell helyt álljanak.

Három fontos találkozón lép pályára a hétvége folyamán a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata Magyarországon. A csíki csapat a legutóbbi találkozón győzelmet aratott ugyan, de a szakvezetés nem feltétlenül elégedett. Gál Sándor vezetőedző kitért arra, hogy mit ért az alatt, hogy egyes játékosok nem az elvárásoknak megfelelően teljesítsenek és miben kell fejlődjenek.

„Elsősorban abban kell fejlődni, hogy egységes csapat legyünk. Az az öt játékos, aki a jégen van, egy irányba kell tolja a szekeret. Sokszor megesett, hogy a fiúk játék közben összekavarodtak és ez nem jó. Száz százalékig ott kell lenni fejben és akarásban is. Erre mondtam azt, hogy egyesek teljesítménye elmarad a várakozásoktól. Nem lehet az, hogy hárman-négyen húznak egy soron belül és egy valaki nincs ott fejben” – vélekedett Gál Sándor.

A hétvégi három mérkőzésre a csíki csapat már szerda éjjel elutazott Magyarországra. Pénteken előbb Miskolc, majd a Ferencváros és végül a címvédő Dunaújváros otthonában lépnek pályára. Az esélyekről nehéz bármit mondani, hiszen a MOL Liga körbeverésekkel kezdődött. A cél ennek ellenére egyértelmű: pontokat kell szerezni.

„Három nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk. Miskolc javítani szeretne a legutóbbi veresége után, és mindent megfognak tenni ezért. A Ferencváros ugyanakkor feljövőben van. Egy ilyen győzelem, mint amit Miskolcon arattak nagy lökést ad. A dunaújvárosi csapatot ismerjük, hiszen alig pár napja játszottunk már ellenük. Azt viszont elmondhatom, hogy nemcsak számunkra lesz nehéz, hanem számukra is a velünk való találkozás. Az, hogy még nem játszottunk a Miskolc és a Ferencváros ellen nem nagy hátrány, hiszen olyan sokat nem változhatott a játékuk. Nagyjából ugyanazok a játékosok maradtak és így marad a játékstílus is. A Miskolc nagyon agresszív játékot játszik, akárcsak a Fradi.” – fejtette ki Gál Sándor

A MOL Liga hétvégi műsora

Péntek: HC Érsekújvár – Brassói Corona (19), Dunaújvárosi Dab.Docler – Ferencvárosi TC (19), Miskolci Jegesmedvék – HSC Csíkszereda (19.30).

Vasárnap: Dunaújváros – Miskolc (19), Újpesti TE – Brassó (19.30), Ferencváros – HSC Csíkszereda (20).

Hétfőn: Érsekújvár – Újpest (19), Dunaújváros – HSC Csíkszereda (19.30), Ferencváros – Brassó (20).

                                                                         Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása