HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Rangadóval kezd a HSC

2013.09.02. 12:36 poraszabolcs

Kedden este megkezdődik a MOL Liga 2013/2014-es bajnoki idénye, legalábbis a HSC Csíkszereda együttese számára. A csíki csapat rögtön rangadóval kezd, ugyanis a Brassói Corona látogat Csíkszeredába.

 Rangadóval nyitja a 2013/2014-es jégkorong MOL Liga rajtot kedden este 19 órától a HSC Csíkszereda gárdája. Az ellenfél az alapos változásokon átesett Brassói Corona lesz.

 A felkészülési időszak során a brassói alakulat három, míg a csíkiak öt felkészülési mérkőzést játszottak. Felemás sikerrel. Ezen találkozók azonban nem mérvadóak, hiszen ezek a kísérletezésekről szólnak. A HSC gárdájában nagy változások nem történtek. Négy fontos játékos – Lubomir Hurtaj, Jan Fadrny, Jaroslav Kmit és Molnár Zsolt – távozott a csapattól, helyettük érkezett egy régi-új arc Jozef Hruby. A hiányzókat továbbá fiatal játékosokkal igyekeztek feltölteni, akik közül Salló Alpár, Molnár Zoltán és Farkas Tamás a jelek szerint aktív szerepet is fog kapni az idény során.

 A vezetőség célja a csapat eredményességét illetően visszafogottabb, mint az elmúlt évek során. A cél a MOL Liga rájátszásába való bekerülés, vagyis az alapszakasz első négy helyezettje között kell végezzenek. Ehhez az első lépést már kedden megtehetik a HSC játékosai az erdélyi rivális Brassói Corona ellen.

 „Ahogy a múlt idényben is, úgy most is úgy állunk fel minden mérkőzésre, hogy győzni szeretnénk. Tudjuk, hogy milyen mértékű változásokon esett át a soron következő ellenfelünk, de nem hiszem, hogy sokat változott volna a játékuk. Nem láttuk mérkőzéseiket, ugyanis mikor a Brassó-kupa volt akkor mi Szlovákiában edzőtáboroztunk. Az elmúlt időben a sorok kialakításával foglalkoztunk és reméljük, hogy megkaptuk a helyes összeállítást. Menet közben természetesen még akadhatnak változtatások. A terveink szerint négy csatársorral és három bekk párral állunk ki a mérkőzésre. Reméljük ezen nem kell majd módosítsunk.” – mondta Gál Sándor a csíki csapat vezetőedzője.

 A 19 órától kezdődő találkozót a Digi Sport 2 élőben közvetíti. A csíki klub vezetősége felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a jégpálya pénztára 17 órától nyit és a belépők egységesen 10 lejbe kerülnek. Továbbá arra kérik a szurkolókat, hogy a csapatot a sportszerűség szellemében biztassák.

                                                                                       Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása