HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Előny a Brassónál

2013.03.20. 08:31 poraszabolcs

Ne higgyünk a digisport.ro szöveges tájékoztatójának, ahol a tegnap esti meccset a román bajnokság döntőjeként harangozták be, és annak se, hogy a HSC ma este MOL Liga bajnok lehet Dunaújvárosban. Eddig is tudtuk, hogy nem jeleskednek a jégkorong ismeretében, de ne legyünk telhetetlenek, örüljünk a közvetítéseknek.

A mozgóképes összefoglalónak azonban lehet hinni, meglepetésre igen kemény ellenállásba ütközött a brassói gárda az elődöntő első felvonásán, Timaruék szívósan harcolva csak a szétlövésben bukták el az első meccset. Kevin Wehrs kétszer szerzett vezetést a Brassónak, Pascaru és Berdila révén azonban mindkétszer egyenlített a bukaresti csapat, az eredményjelző a 17. percben fagyott be 2-2-es állásnál. Mivel a hosszabbításban sem esett gól, a szétlövések döntöttek, Josh Bonar szerezte a győztes találatot. A vártnál sokkal nehezebben nyert tehát a Brassó és 1-0-ra vezet a három győzelemig tartó párharcban. A duplázó Wehrs volt a találkozó negatív hőse is, két gólja mellé összeszedett még két tízperces fegyelmit és négy kisbüntetést. A Steaua elsősorban a gyenge emberelőnyös játékának köszönheti a vereséget, hisz tíz létszámfölényes helyzetből egyszer sem tudtak betalálni, míg a Brassó 33%-os hatékonysággal használta ki ezeket a szituációkat.

A DisiSport 2-es csatornán igazi hokidömping lesz ma délután, hisz a román bajnokság elődöntője második felvonásának 17 órai közvetítése után ugyanitt műsoron van 19,30-tól a HSC dunaújvárosi fellépése is, ahol Gál Sándor tanítványai megpróbálják életben tartani reményeiket a MOL Liga megnyerésére.

4 komment

süti beállítások módosítása