HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Csíkszeredában folytatódik a döntő

2013.03.14. 13:41 poraszabolcs

A harmadik, illetve a negyedik mérkőzésekhez érkezik a MOL Liga döntője. Dunaújvárosban a HSC Csíkszereda és a Dab.Docler csapatai osztozkodtak a győzelmeken, a felek ezúttal már Csíkszeredában feszülnek egymásnak.

 Csíkszeredába teszi át „székhelyét a MOL Liga” ugyanis a székelyföldi városban folytatódik a sorozat döntője a harmadik, illetve a negyedik mérkőzésekkel. A felek 1–1-re állnak, de mégis a Dunaújvárosi Dab.Docler került hátrányba a HSC Csíkszeredával szemben, ugyanis elveszítették pályaelőnyüket. Igaz, ez sokat nem számít a rájátszásban, de ha figyelembe vesszük, azt, hogy az újvárosiak még nem tudtak győzni Csíkszeredában, akkor lehet jelentősége.

Közhely, de a rájátszás mindig más, mint az alapszakasz és ezt a két gárda bizonyította a döntőben. Más tempó, iram és hangulat volt jellemző az első két mérkőzésen az alapszakaszhoz képest. Minden apró kis hiba óriási jelentőséggel bír. És az első két mérkőzés alapján az is elmondható, hogy az első megszerzett gól is, hiszen a vezetés tudatában a felek eddig mindig egy másik arcukat mutatták.

A dunaújvárosiak célja egyértelmű: vissza kell vegyék a pályaelőnyüket és meg szeretnék törni a „csíkszeredai átkot”. Ebben az előzetes hírek szerint továbbra sem segíthet Huba, Somogyi és talán Chvatal sem, de jégre léphet Pavuk.

A hazai oldalról ugyanaz a keret készül, mint eddig, nincsenek sérültek. Ebből a szemszögből is jó kedvvel várják a csíkiak a két fontos találkozót, amelyhez nagy mértékben hozzátehet a hazai publikum lelkes, odaadó bíztatása. A csapat már csütörtökön délután edzésbe állt, igaz szárazedzéssel. Pénteken további két edzés vár a fiúkra.

 Gál Sándor, a HSC Csíkszereda edzője elmondta: „Készülünk a mérkőzésekre, nincs megállás. Úgy kell felálljunk a jégre, mintha most kezdődne a döntő. Fontos szerepe van az első gólnak, főleg ha az a mérkőzés közepén esik. Mindkét csapat nagy hangsúlyt fektet a védekezésre és így nagyon nehéz gólt szerezni, az első találat mérkőzést dönthet el. Szeretnők mind a két mérkőzést megnyerni, bár tudjuk, hogy a Dunaújváros egy nagyon jó képességű csapat. Bízunk önmagunkban és a szurkolóink segítségében is.”

 23. játékos

A szombati és vasárnapi HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler MOL Liga döntő 3. illetve 4. mérkőzésein is lesz 23. játékos, mindkét nap egy-egy szurkoló helyet foglalhat a HSC kispadján, innen szurkolhatja végig az összecsapást. Licitálni a mérkőzések napjáig lehet 12 óráig. A legnagyobb összeget felajánló személy teljes hokifelszerelésben izgulhatja végig a hazai kispadon a találkozókat. A kiinduló összeg 100 lej, licitálni pedig a 0748-852085-ös (nem emeltdíjas) sms-számon lehet. SMS-be kérjük írni: HSC + összeg + név, ékezetek nélkül (pl.: HSC 100 RON - Imre Geza).

 Pénztár nyitvatartás, jegyárak

A Csíkszeredai Sportklub vezetősége felhívja a szurkolók figyelmét, hogy szombaton a jégpálya pénztára 11-13 óra, illetve 15-18.30 órák között lesz nyitva, vasárnap pedig 11-13 óra, illetve 16-19.30 óra között. A vezetőség továbbá értesti az érdeklődőket, hogy szombaton már megvásárolhatóak a vasárnapi mérkőzésre is a belépők. A belépők egységesen - amint arról a szezon elején döntés született - 15 lejbe kerülnek.

 A MOL Liga döntőjének további műsora:

3. mérkőzés, március 16.: HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler (18.30).

4. mérkőzés, március 17.: HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler (19.30).

5. mérkőzés, március 20.: Dunaújvárosi Dab.Docler – HSC Csíkszereda (19.30).

6. mérkőzés, március 22., ha kell: HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler (17.30).

7. mérkőzés, március 25., ha kell: Dunaújvárosi Dab.Docler – HSC Csíkszereda (19.30).

A négy nyert mérkőzésig tartó finálé állása: Csíkszereda – Dunaújváros 1–1 (0–2, 3–1).

                                                             Darvas Attila, a HSC sajtóreferense

43 komment

süti beállítások módosítása