HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Születésnapra

2013.03.04. 09:18 poraszabolcs

Fantasztikus ajándékkal leptek meg a srácok születésnapunk alkalmából, túlzás nélkül kijelenthetem, rég láttam ilyen lehengerlő játékot kedvenceinktől. Fiúk, köszönjük a hétvégén szerzett csodás perceket, további sikereket játékosnak, edzőnek, támogatónak, szurkolónak egyaránt.

...és akkor egy kis plagizálás:

Négy év, csaknem három millió oldalletöltés, napi 700-800 rendszeres látogató. Számokba összefoglalva ezek volnánk. A puszta tényeken túl azért remélem, valamivel többek. A blognak a csíki hokiéletben betöltött szerepét nem igazán tudjuk felmérni, megteszik ezt olvasóink, akik napi rendszerességgel  látogatnak, hogy kedvenceinkről információkhoz jussanak. Az elmúlt négy évben soha nem látott nyilvánosságot kapott a csapat, megszűnni látszik az a fajta belterjesség, hogy csak a rokonok, jó barátok és belső emberek ismerjék a csapat körüli történéseket. A nagy nyilvánosság árnyoldala a kommentárok néha személyeskedő, sértő vagy durva hangvétele, amit azonban egy-egy élesebb pengeváltás után sikerül majdnem minden esetben megnyugtatóan rendezni. A blogot egy kicsit a mi gyerekünknek is tartjuk, ezért mi is néha hevesebben reagálunk a kelleténél és bár fel lehet róni nekünk, hogy sértődékenyek vagyunk (nem vagyunk ezzel egyedül), de ezt tudják be a csapat és a jégkorongsport iránti érzelmi kötődésünknek, mely az elmúlt négy évben mindvégig cselekedeteink mozgatója volt.

Köszönjük, hogy velünk voltak, köszönjük, hogy velünk maradnak! Hajrá, Szereda!!!

12 komment

süti beállítások módosítása