HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Érskeújvár nullázva

2013.03.03. 19:35 Bobo91

Csodálatos mérkőzésen megszerezte a második győzelmét a HSC Csíkszereda együttese a HC Érsekújvár ellen a MOL Liga elődöntőjében. Jöhet a felvidéki kiszállás.

 Ismételten Pazar hangulat, közel 2000 néző, fogadta a csapatokat a MOL Liga elődöntőjének második mérkőzésén. A HSC Csíkszereda csapata a szombat esti győzelem után jobb kedvvel várhatta az Érsekújvár elleni összecsapást, ami be is bizonyosodott.

 A csíki csapat nagyon motiváltan játszott. A negyedik percben pedig meg is lett a vezető találat. Kósa ugratta ki remek tempóba Hurtajt, aki Krizan lábai között behúzta a pakkot a ketrecbe. A folytatásban kiegyenlítettebb játék folyt, de a gólokat a hazaiak szerezték. Előbb Hurtaj mesteri fonáklövése akadt, be majd Novak egyéni akciója után örvendhetett a szépszámú és egyben nagyon zajos hazai publikum.

 Az első szünet után sem álltak le a csíkiak. Alig kezdődött el a második játékrész és a Krizant váltó Zima is kapitulált. Előbb Hurtaj volt eredményes egy szerencsés találattal, amivel mesterhármast ért el, majd Moldován szólóban mattolta a vendégek hálóőrét. A mérkőzés ekkor eldőlt. A vendég együttes játékosai kedvtelenül játszottak, ami újabb hazai helyzeteket hozott, de Zima védett minden esetben. A harmad utolsó percében azonban már ő is tehetetlen volt. Az egész mérkőzés folyamán nagyon agilisen és jól játszó Molnár Zsolt lövetett gólt Fadrnyvel, aki első gólját ünnepelhette a HSC színeiben.

 Az utolsó játékrészt már csak a szabályok végett is, de le kellett játszani, bár egyik csapatnak sem volt nagy kedve. A hazai részről Bors Huba, Fülöp Róbert és a hosszú sérülésből visszatérő Molnár Szabolcs is lehetőséget kapott. Gólt továbbra is a hazaiak szereztek. A hetedik Szőcs Szabolcs nevéhez fűződött.

 A csíki csapat még ilyen arányban is teljes mértékben megérdemelte a győzelmet és visszaadtak egy kicsit a Miskolcon és Dunaújvárosban elszenvedett kínos vereségekből.

 Eredmény

HSC Csíkszereda – HC Érsekújvár 7–0 (3–0, 3–0, 1–0)

Gól: Hurtaj (4., 15., 23.), Novak (18.), Moldován (24.), Fadrny (40.), Szőcs (44.).

Összesítésben: HSC Csíkszereda – HC Érsekújvár 2–0.

 Gál Sándor a HSC edzője: „A legmerészebb álmaimban sem gondoltam arra, hogy ilyen arányban győzünk. Abban viszont igen, hogy győzünk. Ma minden összejött. Most a lényeg az, hogy ne rugaszkodjunk el a valóságtól. Tovább kell készüljünk, hiszen ez egy mérkőzés volt, ami igaz nagyon fontos volt. Még egy győzelemre szükségünk van. Nagyon szeretném, ha már az első kinti mérkőzésen eldöntenénk a továbbjutás sorsát.”

 Robert Spisak az Érsekújvár edzője: „A tegnapi teljesítményünket nem tudtuk megismételni. Nagyon rosszul kezdtünk és utána passzívak voltunk. A harmadik harmadban szerettük volna elkerülni a gólokat. Ilyen a play-off, nem számít, hogy hány gólt kapsz. Fel kell rázni magunkat, itt minden lehetséges. Az utolsó erőnkig fogunk harcolni.”

                                  Darvas Attila, a HSC sajtóreferense

45 komment

süti beállítások módosítása