HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Az első hármas kipipálva - legyűrtük az Újpestet

2013.02.01. 18:30 Bobo91

Az eredmény nem egészen tükrözi a mérkőzésen látottakat. Minden harmadot gyakorlatilag kézben tartott a csíki csapat, de ez folyamatosan csökkent a harmadszámok növekedésével.

Az első játékrészben hamar vezetést szereztünk, Hurtaj lőtte ki a rövidet közvetlen közelről. Nem álltak le a támadások, folyamatos offenzíva alá vettük Pleszkán kapuját, az újabb gól pedig Adorján neve mellett jelent meg: egy kapu előtti kavarodás következtében sikeresen helyezte lövését az újpesti ketrecbe. A harmad végére még tartogatott egy gólt a hazai legénység, ekkor Kmit növelte meg egy góllal saját és csapata termését: Becze előkészítése után neki már nem okozott nagy fejtörést a gólszerzés. A második harmadban szintén uralmunk alatt tartottuk a mérkőzést, rengeteg helyzet maradt ki, egyedül Becze tudta megnyugtatni a sokszor felhördülő közönséget, szépségdíjas gólt szerzett a gyergyószárhegyi tehetség, ráadásul segítségre sem volt szüksége: egy elcsent korongot juttatott végül a hálóba. Ha emberelőnyben nem is, emberhátrányban legalább eredményesek tudtunk maradni, Szőcs szerzett korongot a mindent egy lapra feltevő újpestiek támadása közepette, gyönyörűen kihúzta a kapust és meggyőző előnybe hozta a szeredaiakat. A végére szokás szerint kiengedtek a fiúk, ennek 3 gól lett az eredménye. De talán ez még belefért, hiszen ellentámadásokban tudtak csak nyomást helyezni ránk a vendégek. A végén még a kapust is lehozták a jobb eredmény elérésének érdekében, azonban a papírforma érvényesült és mi örültünk jobban a dudaszónak. Megjegyezendő, hogy Ruczuj tökéletes helyettese volt Kozuchnak, több alkalommal is bravúrral hárított, hiába, hogy a 3 bekapott gól nem javít a statisztikáján, sőt. A szemek ezentúl Brassóra szegeződnek! 

HSC Csíkszereda - Újpesti TE 5-3 (Hurtaj, Adorján, Kmit, Becze, Szőcs ill. Virág, Németh 2)

Timo Lahtinen a HSC Csíkszereda edzője: „Az első harmadban jól játszottunk meg is volt az eredménye. A második harmadtól kezdve nem koncentráltunk eléggé a meccsre, és magunkra húztuk az ellenfelet, akik a kihagyásainkat büntették is.”

 Ancsin János az Újpest edzője: „Sajnos az első harmadot nagyon elrontottuk, bár tudtuk, hogy a HSC az életéért küzd. Utána összeszedtük magunkat és a második, illetve a harmadik harmadban egyenlő ellenfelei voltunk a haza csapatnak. A végén egy kis szerencsével döntetlent is elérhettük volna. Összességében azonban nem érdemeltünk volna győzelmet.”

 

54 komment

süti beállítások módosítása