HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Vereség a lengyelektől is

2012.12.14. 20:43 poraszabolcs

A lengyel kapus még az alapállást sem vette fel, máris vezettünk: Szőcs tört be középen és hatalmas bombát ragasztott a lengyel kapuba, ezzel a válogatott több, mint 240 perces gólképtelenségének vége szakadt. A lengyel válasz az 5. percben érkezik, Baginski vágja be közelről Zapala passzát. A lengyelek néha nyomasztó fölénye ellenére nekünk is vannak gólszerzési lehetőségeink, a védelem és Ruczuj jól zár. Sőt, miután nagyon gyatrán játszunk meg egy kettős emberelőnyt a mérkőzés derekán, a következő lengyel kiállítást már kihasználjuk: Papp kékvonalas lövése a kapu mellett álló Moldovánról vágódik a hálóba, vezetünk a 33. percben. Megtépáztuk az oroszlán bajszát, a Bikov-legénység sebességet vált és másfél perc múlva kihasználják Nagy Csaba kiállítását, Malasinski a gólszerző. A harmad végét nagyon elrontjuk, egy orbitális védelmi hiba után gyakorlatilag a dudaszó pillanatában kap korongot Noworyta és Ruczujjal szemben nem hibázik, 3-2-es lengyel vezetéssel fordulunk az utolsó harmadra. Ahol rögtön kihagyunk három nagy helyzetet, hogy a 45. percben Zjubinszki fűzze fel a védelmünket, elúszni látszik a pontszerzés esélye. Úgy meg végképp, hogy fél perc múltán Kolusz is betalál. Becsülettel mentünk előre, de Stryzowszki és Gruszka megpecsételte sorsunkat, elfáradó játékosaink hibáit kíméletlenül büntették a vendégek.

A végeredmény tehát 7-2 oda, a nap másik meccsén az ukránok a kazahokat is legyőzték, így hibátlanul vezetik a tabellát, második helyen a lengyelek, harmadikon a kazahok állnak, mi sereghajtók vagyunk.

51 komment

Címkék: Címkék

süti beállítások módosítása