HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

U20-as VB Brassóban

2012.12.10. 07:33 poraszabolcs

Méltatlanul kevés szót ejtettünk a napokban Brassóban zajló világbajnokságról, ahol a magyar és a romániai válogatott egyaránt érdekeltek, a magyarok a feljutásban, a házigazdák dobogós helyezésben reménykedve várták a rajtot. Mellettük Japán, Hollandia, Litvánia és Spanyolország szerepel ebben a csoportban, a gólszegény nyitányt a tulipánosok nyerték 2-1-re a litvánok ellen, majd következett az előzetesen legnehezebbnek vélt találkozó a magyarok számára a távol-keletiek ellenében. Japán emberelőnyös góljára két, szintén emberelőnyben szerzett találattal válaszoltak Tim Kehler tanítványai, egygólos magyar vezetéssel fordultak a csapatok a záró játékrészre és ekkor talán senki sem sejtette, mi fog történni. Gyakorlatilag egy előrehozott világvége magyar szempontból, hisz a 48. percben bekövetkező japán egyenlítés után az utolsó tíz percben kis túlzással percenként kapták a gólokat Fliszárék, a fegyelmezetlen magyarok kiállítását négyszer büntették a japánok és slusszpoénként azonos létszám mellett is betaláltak, 7-2 lett a vége oda. Ezt azért senki nem így képzelte, ebben megegyezhetünk.

A nap zárómérkőzését a csíki fiatalokra épülő romániai válogatott játszotta Spanyolország ellen, és egyértelmű fölénye ellenére 2-2-es döntetlennel fordultak a záró játékrészre a csapatok. Mi több, a 45. percben először (és utoljára) a mérkőzésen az ibériaiak szereztek vezetést, amit Bors Huba 28 másodperc múlva egyenlített ki, de a győzelem még messze volt. Az 57. perc elején aztán Hodos Detre talált be emberelőnyből, így a spanyoloknak lett sürgős a meccs végén a gólszerzés. Ezt kapuslehozatallal próbálták elérni, de balul sült el a próbálkozás, ifjabb Gliga gólja gyakorlatilag eldöntötte a meccset, Molnár gólja 4 másodperccel a vége előtt csak hab volt a tortán.

A mai program: Magyarország-Litvánia, Japán-Spanyolország, Románia-Hollandia.

A csoport állását és a statisztikákat IDE kattintva lehet böngészni.

7 komment

süti beállítások módosítása