HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Ki érti ezt?

2012.10.31. 21:22 SportClub

  A nem éppen a régi időket felidéző kőkemény katonacsapattal szálltak szembe ma este a fiúk annak reményében, hogy legalább itthon győztest mérkőzést nézhetünk végig, ami morálisan is hozzájárulna csapatunk felemelkedéséhez.

  Jól kezdjük a találkozót, egy Hurtaj-Novák összjáték végén az utóbbi nagyon szép góllal szerzi meg a vezetést. Nem kell nagyon sokat várni az egyenlítésre sem, hisz Timaru is az elsőhöz hasonló találattal egyenlít. Emberelőnybe kerülünk és ezt - ha idén ritkaság is - kihasználjuk, Papp a gólszerző. Néhány perccel később mi kerülünk hátrányba és a 98-as Dumitru révén ők is kihasználják, 2-2. A második játékrész eleje ritkán látható szituációval kezdődik: egy lövés után a korong lepattan, kapusunk nem tudja hol a pakk, és bottal besodorja saját hálójába. Aztán egy Georgescu kék vonalról megeresztett lövés után 4-2. A találkozó utolsó 10 percében kezdünk ébredezni, Bíró Tamás szépít, de Munteanu emberelőnyben válaszol. Catrinoi adja vissza a reményt, Molnár Szabi félpályáról meglőtt korongját védi be. Kezd látszani a tűz a fiúkon, aminek egyenlítés a jutalma, Adorján bombaerős lövése még kipattan, de Novák nem tétlenkedik, és a helyére juttatja a kósza korongot, 5-5. Kósát és Novákot kiszórja a végén a spori, nem sokan értik, hogy miért, de végül sikeresen kivédekezzük. A hosszabbításban megszerezhetnénk a győzelmet még emberhátrányban is, de az ellenfél kapusa a helyén van, büntetőlövések jöhetnek. Tőlünk senki nem talál be, a túloldalról viszont Akymov eldönti a meccset.

Ki érti ezt?

HSC Csíkszereda - Bukaresti Steaua  5-6  (b.u.) 

33 komment

süti beállítások módosítása