HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Brassói kiruccanás kipipálva

2012.10.12. 21:12 SC4ever

Ma este a Cenk alatti városban léptünk jégre. A brassóiak óvásaira csakis egy szép győzelemmel lehet válaszolni. Papp eltiltása, Flinta és Nagy sérülése végett három "született" védővel kényszerültünk kiállni: Góga, Molnár Szabolcs és Kósa próbálja megakadályozni a vendéglátók támadásait, hozzájuk csatlakozik Szőcs, mint hátvéd.

A mérkőzés legeleje kapkodó játékot hoz. A mieink ébrednek hamarabb: Bíró Ottó a kisodródó Fülöp mellett kellene a ketrecbe tegye a pakkot, sajnos botja elsuhan a korong fölött. Néhány momentummal később Molnár Zsolt is próbálkozik, a helyzetünket bravúrral védi a brassói hálóőr. A 12. percben mesteri támadást vezet Hurtaj, két védő között is sikerül átadnia a játékszert Mihálynak, aki a tehetetlen kapus mellett, éles szögből a hálóba lő, 0-1 ide. A gólt követően egymásután kétszer büntetnek a sporik, a hazaiak próbálkozásait hősiesen álljuk, Ruczuj többször is bravúrral véd. Az első felvonás végén növelhetnénk előnyünket, azonban Molnár Zsolt lövését hárítja az ellenfél hálóőre.


A második felvonás hazai rohamokkal kezdődik, de Ruczuj ma bombaformában van, rengeteg bravúrt bemutat. A mieink előtt is adódnak helyzetek, sajnos nem nagyon érünk oda a kipattanókra, pedig Fülöpről minden korong kijön. Amennyiben odafigyelünk erre, a harmadik játékrészben eredményesek lehetünk a lecsorgókból. Érdekesség, hogy egyetlen kiállítás történt ebben az időszakban, az is "csak" fegyelmi büntetés: Rawlyk kommentálásért pihenhet tíz percet. Az utosló percben Bíró Ottó vezeti végig a játékszert, átcselezi az utolsó védőt is, a befejezés Fülöpön landol.

Negyven perc után még mindig egyetlen gól a mérkőzésen.

A zárójátékrészben mi vagyunk egyértelműen a jobbak. A 45. percben Tranca lő kapura, a pakkot Fülöp kapus Beczéhez passzolja, aki köszöni szépen és bevarrja, 0-2. A második gólunk után nem állunk le, nyomjuk rendesen Brassót. Az 53. perc végén Virág emberelőnyben avatja fel Ruczujt. Két perccel később gyönyörű akció végén Hurtaj mattolja a brassói kapust. Fél perc telik el másodpercre pontosan, amikor Hietamaki fordulatból szép gólt akaszt a kapunkba. Az utolsó percben a vendéglátók edzője lehozza kapusát, a létszámfölény fordítva sül el, Tranca asszisztját Becze értékesíti egy másodperccel a vége előtt.

Hősies mérkőzést produkáltak a srácok, nem voltunk könnyű helyzetben, hiszen a minimális összeállításban, két bekkpárral álltunk jégre. Ruczuj fantasztikusan fogott. Az első és harmadik játékrészben mi voltunk a jobbak, megérdemelt győzelmet arattunk az "óvós" csapat ellen. Szép válasz volt gyerekek, így kell úriember módjára visszacsapni.

 

Brassó - Csíkszereda 2-4 (Virág, Hietamaki és Becze 2, Mihály és Hurtaj)

 

Szép volt Fiúk!

27 komment

süti beállítások módosítása